FiRMA prezintă ”Tot ce va fi” – concert & lansare de videoclip in Club Control (1 octombrie)

0
37

FiRMA 1 octombrieSâmbătă 1 octombrie, FiRMA revine pe scena clubului Control cu o poveste pasională, o trăire transpusă în imagini prin clipul piesei ”Tot ce va fi”, single-ul care anunță cel de-al doilea volum aldublului album ”Descântece”.

După o vară tumultoasă, care i-a purtat pe scenele marilor festivaluri autohtone, FiRMA va cânta la Control, înainte de concertul pe care îl vor suține pe 15 octombrie la Londra, în cadrul FEAST Fest – Romanian Music Festival.
Bilete la concert: 25 lei în avans și în seara evenimentului (în limita spațiului rămas disponibil), online pe www.eventbook.ro sau în Control, la bar.

AFTERPARTY: Ground Control w. Leo – Best Alternative Music Selection!
 
Trupa FiRMA spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, cu piese și materiale video foarte apreciate chiar și la nivel internațional, precum „La Orbire”,„Nimeni” și ”Important”.
După două albume de succes și participarea la MTV European Music Awards la München, FiRMA a intrat într-o perioadă de creație detașată, revenind în forță pe scenă în iunie 2014.
 
În octombrie 2014, FiRMA a dăruit publicului un prim volum al albumului ”DESCÂNTECE”, disponibil online: https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1. O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care FiRMA l-a primit in luna noiembrie la Premiile SUNETE 2014.
 
După lansarea albumului ”Descântece – Vol.1”, FiRMA a pornit într-un turneu național de promovare a noului material, care i-a adus în fața unui public care aștepta cu multă emoție, curiozitate și nerabdare live-ul pionerilor alternativului. Trupa nu a neglijat însă activitatea de studio sau pregătirea unor clipuri fascinante, experimente artistice îndrăznețe, ieșite din tipare, care să însoțească piesele de pe noul material material discografic, așa cum ne-au obișnuit încă din anii 2000.
Pe 14 februarie 2015, FIRMA a lansat clipul piesei ”DouăSuflete”, un extras de single ce anunta urmatorul album. Videoclipul, regizat chiar de ”Rocca”, propune o abordare dintr-o perspectiva cinematografică. Free Space Films a asigurat producția materialului video, iar colaborarea cu Rhea Costa și-a pus amprenta asupra styling-ului clipului.
Cel mai de impact clip din ultima perioadă, cel al piesei Prizonieri de război, un colaj artistic cu un puternic mesaj social și spiritual, este regizat chiar de solistul trupei – Daniel ”Rocca” Stoicea, la fel ca „La Orbire”, „Baby is Crying” , „Doua Suflete” și ”În Grădina Morții”.
Într-un avânt galopant, în 2015 FiRMA au ocupat un loc important în line-up-ul festivalurilor cu tradiție precum ”Chants, sons sur la scene”(București),  Festivalului International de Film Transilvania(Cluj), G-Old Day (Satu-Mare), PADINA FEST (M-ții Bucegi), Copacul cu Cărți (București), FOCUS Festival (Sibiu), Bucharest Christmas Market (București).

 
Și vara aceasta, FiRMA au dus descântecele pe scenele marilor festivaluri naționale precum Shine Festival ( Arenele Romane, 1 iulie),  Electric Castle 2016 ( Cluj – Castelul Banffy, 17iulie), Rock the City (29 iulie, București) – unde au concertat în deschiderea trupei britanice MUSE sau We are Rocking the City (24 septembrie, Cluj)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here