Loredana, în concert la Sala Palatului (26 noiembrie)

0
33

LOREDANA 26 noiembrieLoredana concertează, pentru al cincilea an consecutiv la Sala Palatului, într-o producție grandioasă. Show-urile Loredana au avut în fiecare an o tematică ce a inspirat producția excepțională care a lăsat publicul cu respirația tăiată. Anul acesta, pe 26 noiembrie, de la ora 20:00, Loredana iși invită fanii la Sala Palatului, să se lase purtați de „Sentimente”.
 
Noul meu concert Sentimente va fi o experiență unică, despre cele mai importante emoții pe care le simțim și împărtășim. O excursie specială în muzica pe care am făcut-o în acești ani, printre sentimentele din viața mea, sentimente care au însoțit și au dat naștere la sute de cântece. E poate cea mai intimă invitație pe care am făcut-o în ultimii ani, o ușă deschisă direct în sufletul și viața mea. Vă aștept la Sala Palatului pe 26 noiembrie la un show cum n-ați mai trăit, un spectacol care o să vă provoace toate simțurile. La propriu!”
 
Concertele Loredana la Sala Palatului au devenit o tradiție în ultimii 5 ani. Odată cu concertul „Dragoste”, susținut în 2012, artista a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Au urmat concertele „Magic”, „Reveria”, „Imaginarium”. Producțiile Loredana au cucerit publicul și presa de specialitate și sunt în continuare un etalon în showbiz-ul românesc. Anul acesta, Loredana va umple Sala Palatului cu fluturii în stomac generați de „Sentimente”.
 
Lasă-te purtat de Sentimente cu Loredana! Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului. Biletele se găsesc la Sala Palatului, Metrou Unirii 2 și online, pe: vandbilete.ro, ticketnet.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, iabilet.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, un bilet se poate achizitiona cu 250 lei, 150 lei, 100 lei, 75 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here