Flavius Teodosiu la Psihologul muzical (ediția 849 – 5.01.2019)

0
191

Prima ediție a anului nou a coincis și cu o dublă aniversare, a celor doi prieteni ai jazz-ului, radioului și televiziunii, Florian Lungu și Mihai Godoroja. A fost și „Spaghetti Day”.

Invitatul nopții, Flavius Teodosiu, este un saxofonist de cotă europeană și se află la a doua vizită în emisiune. A fost în noiembrie 2015. Un povestitor cu mult farmec, a relatat cum a debutat, de ce a ales saxofonul, cum a optat  între sport și muzică, când a plecat din țară (trăiește în Germania), cine sunt modelele lui de la Dan Mândrilă la Marin Petrache Pechea, cum a activat în orchestra Radioteleviziunii, cum a fugit din Occident înspre România ș.a.m.d. Veți afla și câteva date despre statutul de părinte, despre fiica cea mare Linda care este vedetă internațională, foarte bine cotată în Germania. Flavius ne-a cântat cu saxofonul, fără ezitare, de câte ori i s-a cerut. Vine des în România pentru că este solicitat. Au fost secvențe de pe CD-ul „The SaxMan” din 2007 dar și preferințe  personale. Pregătește un nou album pentru acest an.

Agenda pop-rock vă oferă cântece cu The Beatles, Kool &The Gang, Saxon, Mark Knopfler, Marilyn Manson, ș.a.

Cea de-a 10-a rundă cu „cântecele care ne fac pielea de găină” a onorat alte 10 propuneri de la ascultători. Veți auzi voci celebre: Freddie Mercury, Bob Marley, Ștefan Hrușcă, Dio, Garou, Joni Mitchell ș.a.m.d.

Audio:
 

Mesaje și filmări din timpul emisiunii:

DarkAngel LMA! Vă doresc ca în noul an să aveţi parte de bucurii şi noi pe lângă dvs, să aveţi multe interviuri internaţionale cu artişti mari şi mici, să aveţi reuşite în toate proiectele în care vă implicaţi! Eu vă iubesc necondiţionat!

Carmen Boldişor, Bucureşti LMA pentru acest Nou An în care am păşit cu mare plăcere!

Robby, Reşiţa LMA! Vă doresc ca în 2019, bucuriile, realizările, reuşitele să fie în heavy-rotation pentru dvs!

Emilia Aş vrea să îl întreb pe Flavius dacă este un tată sever, strict? Întreb deoarece astăzi pericolele la care sunt expuşi cei mici sunt mult mai mari şi mai perfide decât cele care ne ameninţau pe noi în copilărie. Nu i-a fost teamă să o lase pe Linda să intre în această lume a muzicii, în această industrie care ucide de multe ori spiritul?

Paula Ţi-a fost greu să te adaptezi când ai ajuns prima dată în Germania?

Simona, metalfan Felicitări pentru că l-aţi invitat pe Flavius! Chiar mi-a plăcut! Vă spun sincer că, nu-ştiu-de-ce, eu eram ferm convinsă că în această noapte va veni dl Mircea Vintilă, în alţi ani aşa venea, ori în ultima ediţie din an, ori în prima… Fiind atât de convinsă, eu mă pregătisem să cânt în direct cu el! :))) Mărturisesc că am fost puţin tristă când am aflat cine e în studio, dar după 10 minute m-a câştigat complet. Mulţumesc!

Patricia, Sao Paolo Mi-a plăcut foarte mult invitatul! A cântat foarte frumos, iar saxofonul sună într-un mare fel! Eu acum l-am descoperit pe Flavius Teodosiu! Mulţumesc!

Niko, Milano Şi mie mi-a plăcut invitatul! Plănuiam să fac în această noapte un referat pentru şcoală… dar planul a picat! Mulţumesc pentru muzică!

Veronica, Cluj Pe Hruşcă l-aş fi ales şi eu, tot cu această piesă! Mulţumesc!

Marius, metalfan Mulţumesc! Din toată inima! Ce dooor mi-era de Ronnie! Să nu mă înţelegeţi greşit, eu îl ascult zilnic, dar nimic nu se compară cu senzaţia pe care o ai când îţi asculţi artistul preferat la radio. Îi compătimesc pe cei din ziua de azi că din cauza acestui heavy rotation nu mai cunosc această senzaţie. Mulţumesc încă o dată.

KissArmy Ar merita să avem o discuţie pe textele din heavy rotation. Aşa poate am înţelege mai bine pe nefericiţii ca DeeDee. Sunt foarte mulţi… îi întâlneşti la tot pasul…


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here