Foc de P.A.E. cu Andrei Partoș – episodul 161 (4.04.2019)

5
98

Astăzi, am vorbit despre referendumul din 26 mai (ce întrebări ați adresa?), Hitler și biscuiții, Dan Bittman și Europa și multe altele.


Dacă Facebook, găsiți înregistrarea și pe Youtube:

 

5 COMENTARII

 1. M-ați făcut să caut în arhiva vlogului, este vorba despre episodul 80. Ce bine era dacă Bittman nu se afișa în recentul scandal ca fiind psd-ist sadea 😉 Rămânea cum ați spus dv. ” că a fost doar prezentator al respectivului concert” Ei uite că cei care l-au mirosit încă de pe atunci au avut dreptate. Domnule Partoș, dv. nu sunteți om, nu greșiți niciodată? Că așa lăsați impresia, că aveți întotdeauna dreptate…eu vă recomand să vă mai temperați orgoliul, pentru că și acesta este o cauză pentru care aveți atâția contestatari.

  • Domnule Săndel, zis și ”criticul muzical”, aveți o problemă cu mine? Subiectul era altul din câte-mi amintesc. Nu simt nevoia să am dreptate, cum nu știam că am așa de mulți contestatari.Absolut sigur greșesc și eu, dar în cazul Bittman nu am comis-o. Am disociat poziția lui față de grupului Holograf. Mi s-a părut nedrept atunci, cum mi se pare și acum să amestec opiniile politice ale cuiva cu muzica unui grup de 5-6 persoane. Cum puteți să-mi recomandați mie ceva? Ne cunoaștem? Aveți datele necesare pentru a-mi face terapie socială? Dacă eu vă recomand să nu mai fiți obraznic și arogant, ascuns în spatele unui nume de ocazie, mă veți asculta? Pigmeii care nu au nici nume, nici imagine sunt cei mai neimportanți ”contestatari”, dar eu am făcut azi o excepție. Nu ocup nicio funcție absolut nicăieri, așa că pot fi, în cel mai fericit caz, contrazis pe anumite teme. Pentru un ”critic muzical” v-ați băgat într-un teritoriu pe care nu-l stăpâniți deloc. Mai bine-mi oferiți niște cronici de concert, de disc. Vă rămân îndatorat!

 2. Aveți vorbele la purtător d-le, (acest lucru nu v-il poate contesta nimeni 🙂 ), dar vă și pricepeți la manipulat ca nimeni altul. N-a fost exprimarea cea mai fericită, trebuia să zic „heitări”, dar deși ați știut la ce mă refer, ați luat-o „ad litteram”. Subtil n-am ce zice. Iar legat de chestia cu poza și numele complet, este irelevant, mesajul era același, dar motivarea dv. este suspectă. Numai Mitică Dragomir (dacă nu mă înșel) mai spunea că vrea să știe numele interlocutorilor care intră în direct de pe telefon ca să poată să-i dea în judecată.
  Un sâmbure de adevăr tot este în ce-am spus din moment ce v-ați grăbit să-mi dați replica pe vlog și m-ați făcut și pigmeu :)))

  • Domnule Săndel, ți-am răspuns în scris, aici. Pe vlog am citit ce am scris. Nu te-am ”făcut” pigmeu, așa te percep. Un om mic, cu aspirații mărunte, care vrea să-i dea la gioale unui om în vârstă, care se bucură de o oarecare notorietate. ”Pigmeu” nu e o jignire! Nu am dat în judecată pe nimeni în viața mea. Trebuia s-o fac atunci când mizerabilul D. Dragomir a pus derbedeii să se ia de mine în ”Atac la persoană” (fițuica lui preferată).Îți place anonimatul? Te înțeleg. Te califici perfect. Nici nu insist. Eu te-am invitat să faci cronici muzicale, dar asta n-ai citit. Comentariile tale mă ajută să le spun și altora câte ceva. M-ai ajutat puțin. Oamenii mi se adresează cu ”Domnule” din respect pentru anii mei, nu pentru mine.E formal.Eu le cer să n-o facă doar pentru că mă încurcă în lectura mesajelor. Strict tehnic. Niciodată n-am folost expresiile invocate de tine.Alte mesaje de la tine, nu voi publica pentru că tu nu poți purta un dialog polemic pe o temă. Nu despre mine era vorba, ci despre Dan Bittman și alții.

  • Săndele… de ce pierzi tu vremea pe aici? Sunt atâtea site-uri care poate îți oferă informațiile de care ai nevoie. Mergi liniștit. Înțeleg că te simți important dacă ți se răspunde. Nu te mai obosi pentru că nu îți vor mai fi publicate mesajele.
   Chiar avem contestatari? Hai pe bune? Știu că nu există o limită, așa că oricine poate avea câte conturi de gmail dorește. Un anonim cu multe fețe, tot un singur anonim rămâne. Un irelevant.
   Sfaturile le poți ține pentru atunci când îți vor fi cerute. Am înțeles. Ești bun, te pricepi, știi foarte multe, ai cultură. Fă-ți un site, sunt gratuite temele wordpress și blogspot. E atât de simplu. Hai, succesuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here