Foc de P.A.E. cu vâlvătaie – Susține jurnalismul independent

4
367

Vlogul „Foc de P.A.E.” și site-ul www.andreipartos.ro (Psihologul Muzical) sunt spații dedicate promovării mai multor genuri de muzică, teatrului, filmului, cărților, sportului. Ne străduim să vă supunem atenției evenimente culturale, sociale și sportive. Promovăm în egală măsură artiști debutanți precum și consacrați, jurnaliști, scriitori, analiști, politicieni de perspectivă… De pe spațiile noastre n-au lipsit și nu vor lipsi niciodată cronicile (TV și de concert), comentariile (adesea acide), traduceri din presa internațională, interviuri exclusive cu artiști de talie mondială dar și cu cei din Diasporă. Vom spune întotdeauna ceea ce gândim și o vom face asumat. Nu facem presă de scandal și nu vânăm like-uri, share-uri, nu alergăm după cantitate. Ne dorim să vă oferim informație de calitate și opinii argumentate (care pot fi uneori incomode). Adunăm tot ce credem că merită din presa internă și internațională.

 Echilibru este cuvântul de ordine. Ne adresăm vouă, celor care ne știți, care iubiți muzica, frumosul, arta, cultura, sportul, libertatea de exprimare, celor care vreți o alternativă la haosul și mizeria care a pus stăpânire pe mass-media de astăzi. Suntem dependenți de voi, de nimeni altcineva. Pentru a ne putea desfășura activitatea în condiții optime, avem nevoie de sprijinul vostru. Un an întreg ne-am descurcat cumva. Putem și vrem să fim mai buni de aici încolo…

RUGĂMINTE, INVITAȚIE

Puteți dona lunar sau anual orice sumă doriți. Dacă vreți să ne susțineți constant activitatea, puteți alege să direcționați lunar sau anual din contul vostru. Transferul se realizează automat deci nu presupune niciun efort din partea Voastră. În cazul în care vreți să schimbați suma, sau vă răzgândiți, puteți face modificarea sau puteți întrerupe oricând procedura. În momentul în care faceți transferul menționați: „donație”.

Puteti dona direct in contul:
IBAN: RO86INGB0000999908980108
Titular: Partos Andrei Eugen
Mentiune: Donatie

Prin PayPal folosind adresa de mail andreipartos60@gmail.com sau: paypal.me/andreipartos
Pe site-ul patreon.com: https://www.patreon.com/andreipartos

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here