Folk Rock Fest Piatra Craiului (15 – 17 august)

0
309
Folk Rock Fest Piatra Craiului e dedicat celor care vor sa traiasca experienta dintr-un parc national si sa participe, in acelasi timp, la concerte si petreceri in aer liber. O super tabara, cu camping dotat cu cinema, locuri de joaca pentru copii, activitati si ateliere, chiar la intrarea in Parcul National Piatra Craiului, in raza orasului Zarnesti, pe drumul spre Plaiul Foii.

Un festival de rock, rock alternativ, indie si folk la care au confirmat prezenta deja: Vita de Vie, The Different Class, Luna Amara, Coma, Implant pentru Refuz, The Monojacks, Bucium, Robin and the Backstabbers, Via Daca, Daniel Iancu, Dinu Olarasu si altii despre care veti afla in cel mai scurt timp.

Ziua va asteapta trasee pe munte organizate special pentru festival, lectii de escalada, concursuri de mountain bike, ateliere creative iar seara muzica intr-o poiana amenajata de artisti plastici si peisagisti cu elemente si obiecte inspirate din mitologia si istoria muntelui.

Accesul copiilor cu varsta de pana la 12 ani este gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului isi da acordul de a fi fotografiat si filmat in spatiul de eveniment, in scopul promovarii evenimentelor organizatorului.

Biletele costă: 150,9 lei; 120,9 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here