Folk și poezie în licee din sectorul 3 al Bucureștiului în luna octombrie

0
15

folk music aCinci licee din sectorul 3 al Municipiului București vor găzdui în luna octombrie o serie de întâlniri culturale între cantautori din zona muzicii folk și scriitori și elevi ai instituțiilor de învățământ.
Întâlnirile sunt organizate în cadrul proiectului Educație și cultură prin cântec și vers, finanțat de Primăria Sectorului 3 și implementat de Asociația Folkul Acasă În Realitate. Proiectul vizează creșterea conștientizării tinerei generații cu privire la valori culturale românești (muzică folk, poezie), dar și crearea cadrului organizatoric de educație non-formală a tinerilor, care să faciliteze accesul acestora la un act cultural de calitate, dar și debutul celor mai talentați dintre ei.
Astfel, fiecare întâlnire va include reprezentații ale celor mai talentați liceeni, care vor fi răsplătite cu premii, recitaluri ale artiștilor invitați, dar și un dialog privind condiția artistului în societatea de azi, interacțiunea cu publicul, factorii care ne influențează în alegerea muzicii pe care o ascultăm.
Printre artiștii invitați să interacționeze cu liceenii se numără Alina Manole, Cosmin Vaman, Ovidiu Mihăilescu, Marius Matache, Puiu Crețu, Teddy Tudoroiu sau Laurențiu Ghiță.
 

Programul întâlnirilor culturale din licee

16 octombrie – Liceul Teoretic Dante Alighieri, ora 13.00
30 octombrie – Liceul Teoretic Nichita Stănescu, ora 11.00
31 octombrie – Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu, ora 14.00

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here