Formaţia britanică Raven Eye, în deschiderea concertului pe care Slash îl va susţine la Bucureşti

0
34

Articol preluat din Adevărul

Raven EyeFormaţia britanică Raven Eye va cânta în deschiderea concertului pe care faimosul chitarst Slash (ex- Guns N’ Roses) îl va susţine pe 28 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, au anunţat organizatorii, Phoenix Entertainment.

Raven Eye este o formaţia britanică, înfiinţată anul trecut, de chitaristul Oli Brown, basistul Aaron Spiers şi toboşarul Kev Hickman. În luna aprilie, trio-ul britanic va lansat primul EP, la care lucrează de anul trecut, de când s-au pus bazele formaţiei. Slash va cânta la Bucureşti acmpaniat de Myles Kennedy & the Conspirators. Chitarisul american a promis publicului un show complet, ce va include cele mai cunoscute şi îndrîgite piese din cariera sa muzicală, precum  „Sweet Child O’Mine“, „Paradise City“, „Patience“, „Civil War“, „You’re a Lie“ şi „Anastasia“ şi multe altele.
În funţie de categorie, preţurole biletelor pentru concertul celebrului chitarist sunt următoarele: în faţa scenei, un număr limitat de 2.600 de bucăţi, pot fi achiziţionate la preţul de 180 de lei. Locurile din tribună sunt disponibile la preţurile de 120 de lei, 200 de lei şi 300 de lei, în funcţie de sector.
Slash, unul dintre cei mai cunoscuţi chitarişti din istorie şi fost membru marcant al trupei Guns N’Roses, se întoarce în România după concertul susţinut în urmă cu peste doi ani.
Inclus de mari reviste precum Time, Rolling Stone şi NME în topul creatorilor celor mai bune solo-uri şi riff-uri de chitară, având propriul său loc pe Rock’n’Roll Hall of Fame, chitaristul cu joben este un adevărat „must see” pentru iubitorii muzicii rock şi nu numai, potrivit Phoenix Entertainment.
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here