FOTBAL, TRISTEȚI, ENERVĂRI, SPERANȚE 28.06.

0
177

ÎNTRE PRIMELE PATRU ÎN EUROPA

Normal că am suferit. Normal că după 2-1 la pauză am sperat. * 11 metri dat în favoarea Germaniei n-a prea fost, dar nu s-a cerut VAR. *Căderea de după pauză nu putea fi anticipată de nimeni. Poate doar de pariori.* Italienii sunt fericiți că România și Franța au pierdut în semifinale.* Fără discuție echipa noastră a avut cel mai frumos și activ public din acest C.E. Dacă ne gândim că se juca în Italia și nu acasă la noi, meritele sunt și mai mari. * Golurile primite de la nemți arată că mai sunt multe de făcut în apărare, la mijloc, la pregătirea fizică. * Nici Ionuț Radu n-a fost prea inspirat joi seara. Unii îl acuză pentru două goluri. * I-am bătut la cornere cu 7-3. Dacă eram foarte pregătiți cu fazele fixe eram acum în finală.* C. Tolontan i-a lăudat, meritat, pe comentatorii Marian Olaianos și Emil Hossu Longin de la TVR. * Cineva spunea că naționala e dominată de jucătorii din campionatul intern. Fals. Ionuț Radu, Pușcaș, Vl. Dragomir joacă în Italia, T. Băluță la Brighton, A Ivan la Austria Viena (via Krasnodar)Nedelecearu (F.C.Ufa). Ceilalți vor pleca în mod sigur! * Este prima reacție masivă în favoarea unei echipe de fotbal a României în ultimii 20 de ani. * Unii suporteri au zis drăguț, la DigiSport, că ar schimba naționala mare cu cea de tineret cu antrenor cu tot, dacă se poate și mâine. Sunt total de acord! * Puștii U21 au arătat ATITUDINE! Publicul asta dorește să vadă. Fizic au clacat pe final. Despre asta ar trebui să discute specialiștii. Povestea cu salam cu soia nu mai ține la băieți născuți anii 90-2000!

STATUL FĂRĂ BANI PENTRU CULTURĂ

Așa scria pe ecran în emisiunea lui Decodor de la RealitateaTV. Are sfaturi Rogozanu. Cere să se facă sindicat la actori. Noroc că Statul are bani pentru Inna, Loredana &Co. E drept doar la un sector al Capitalei.

PAUL DE ROMÂNIA CONDAMNAT CU SUSPENDARE

Ce de oameni valoroși, de lume bună. Remus Truică a fost condamnat cu executarea, Paul a scăpat mai ușor. Oricum sunt bani de recuperat de la ei. Mulți.

DE UNDE ATÂTA FOTBAL PE PLAJĂ?

La Minsk (Jocurile Europene) am avut și echipă de fotbal pe nisip. Am prins secvențe din partida cu Elveția. Era 10-0 pentru adversari. Noi păream ca o echipă adunată de la odihnă, cu unii supraponderali pe acolo. Așa reprezintă unii România? Comentariul din studio n-avea ce să salveze. De ce să dea TVRHD o astfel de catastrofă? Pentru Narcis Șelaru, un sfat prietenesc: „It s Raining Men” (The Weather Girls), nu înseamnă că plouă cu bărbați! Și o intrebare: Ce plaje are Elveția de ne bate în halul ăsta? Că zicea omul că noi nu prea avem unde să jucăm fotbal pe nisip. Dar ce, e obligatoriu să mergem cu o echipă de ciumeți, dacă nu avem jucători de calitate?  Avem trei înfrângeri rușinoase. E o artă să distrugi imaginea sportivă a unei țări!

NU PUTEM AVEA UN AVOCAT CHIAR AL POPORULUI?

A plecat Ciorbea, dar vine Renate Weber! A fost votată de parlamentarii noștri corecți. Opoziția nu există!* Bine l-a ironizat pe Ciorbea, Dragoș Pătraru (Starea Nației de la PrimaTV).* Olguța vrea să ancheteze alegerile din 26 mai! Vor avea o comisie. Chiar dacă CCR a validat Referendumul. * Am prins ultima ediție a sezonului. Sper să revină în august. Nu mai sunt multe programe așa de acide și e mare nevoie de ele!

SIMONA HALEP E SUPĂRATĂ

A spus că se retrage din echipa de FedCup a României dacă se schimbă regulamentul. Și s-a schimbat. Să vedem acum ce poate face Președintele F.R.T., Ion Țiriac. Simona a pierdut clar la A. Kerber și a rămas în competiția de la Eastbourne la dublu, alături de Raluca Olaru.

GSP LE ZICE BINE!

Azi, 28.06., am citit un articol semnat de Marian Ursescu prin care se arăta că analistul politic Cozmin Gușă și deputatul PSD Vasile Cîtea au dus federațiile de judo și respectiv de box la rezultate foarte slabe. Gușă este ”copiuța lui Putin”, dar fără medalii de 2-3 încoace.

GRUPE GRELE LA HANDBAL FETE

SCM RM. Vâlcea va juca în Grupa C cu Buducnost, Bietigheim și Brest Bretagne. Vicecampiona CSM București va juca cu Perla Lublin, Esbjerg Handball și Rostov Don. Primele trei clasate merg mai departe. Va fi din nou greu, dar sper să treacă ambele echipe de fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here