FUGIND DE RECLAME, ATÂT AM GĂSIT…

0
19

tv commercials aLa un moment dat te saturi de medicamente, de paturi, saltele și altele…O imaginație lucie la acest capitol. Prefer să văd reclame la italieni….În plus repetitivitatea unor piese care cândva îmi plăceau (Brotherhood Of Men) generează obsesii de ocolit….Sigur că văd filme la DigiFilm, la TV1000, la HBO-uri, la AXN-uri…dar despre el nu vă povestesc ca să nu vă stric programul!
 
LECȚIA BARCELONA!
* A pierdut la Paris cu 4-0. Toți au sărit cu viitorul sumbru al echipei, a lui Messi, al antrenorului. Miercuri seara Barcelona, cu publicul fantastic alături, a arătat că se poate întoarce și un scor devastator. Ține de atitudine. La 3-1 s-a simțit că Barca riscă să cadă. Mulți jucători deveniseră nervoși, resemnați. Au venit alte 3 goluri. Poate și unele greșeli de arbitraj au contribuit la rezultatul final, dar meritul echipei este imens. Un 6-1 total neașteptat, care arată că echipele mari nu pleacă la drum cu ideea că e meci de antrenament când au pierdut mediul tur.
* Tudor Barbu a revenit ca jurnalist pe B1TV. Adică moderează o emisiune. Și e iar la pertu cu toată lumea pe modelul otevist.Tema e o.k. Despre abuzurile unor bărbați față de femei. Ana Bulai este partenera de moment. Nu știu dacă va fi permanent. ”Petrică de la Câmpulung”  (pe 70 de ani) îi vorbește cu dl. Barbu!!!
* Napoli- Real Madrid 1-3, un joc plăcut,  ca și cel de la Londra, unde Bayern a spulberat Arsenal cu 5-1!
* Continuă transferurile de invitați și subiecte de la A3 la B1! Acum Sergiu Andon, omul de casă a lui Voiculescu apare constant, iar Bodea, guralivul fără partid,  un utecist vehement, e și el aproape zilnic. Fenomenul e valabil și pentru Evenimentul zilei, care devine tot mai greu de citit. Păcat!
* România a învins în deplasare Rusia la rugby cu 30-10! În competiție oficială europeană (Rugby Europe Championship).
* Nu contează ce meci urmează, Radu Naum va vorbi nasol despre Steaua cu orice preț. O echipă aflată în budă, fotbalistic, moral, managerial…Cu toate astea acest personaj de-a dreptul penibil, nu poate să discute despre altceva decât de a zi Becali, ce a răspuns MM, ce a zis iar cutare…Ăsta e specialist de fotbal? * Absolut toate dialogirile lui din această săptămână au menirea de a băga zizanie, de a băga strâmbe…Din păcate prea mulți pică în cursa lui. În frunte cu Becali…
* La Te cunosc de undeva, jurații au în ei un sictir total, concurenții sunt de liga a treia, dar și așa se poartă de parcă au fost aduși cu forța. Nici acum nu știu cine sunt toți. Cuza a imitat-o pe Raffaella Carra, despre care 90% dintre cei din concurs habar nu aveau  cine este!
* La TVR HD am urmărit interviu cu Marius Tucă. A insistat mult pe postul de radio pe care-l patronează, pe iubirea lui față de radio. Doamna Zeca Buzura s-a arătat a fi o gazdă permisivă, ușor timorată sau doar o admiratoare a poeziei, pe care o scrie Tucă.
* Mother ‘s Day (tradus imbecil, Mamă, ce zi!) a fost un film foarte simpatic la HBO
* Nadal a pierdut finala de la Acapulco! O surpriză!
*Liberalii vin cu idei. Propun să se facă pușcărie doar în weekend, printre alte soluții. Executarea la domiciliu, cu brățări electronice…Propunerile lor cer fonduri serioase…Dezbaterile vor dura mai mult decât ne imaginăm.
* Tăriceanu continuă atacurile la Președinte, mergând până la o Declarație votată de o parte a parlamentarilor. Cineva remarca și faptul că Parlamentul a devenit un loc de joacă pe persoană privatăa șefului Senatului. Omul cel mai interesat să fie suspendat Iohannis.
*Rai Uno– Ballando con le Stelle. Conflict între juriu și concurenta celebră Alba Parietti…La noi, prezentatoarea Mihaela Rădulescu are conflicte cultivate, programate cu jurata Andreea Marin. Cele două foste neveste ale  lui Ștefan Bănică joacă roluri antagoniste, pentru că așa cere scenariul.
*Alina Petrescu de la A3 la Guvern. Purtător de cuvânt. Continuă să fie totul transparent, nu-i așa? N-ar trebui să se mute și sediul PSD la A3 ?  CNA a sancționat A3 pentru limbaj injurios de la Sinteza zilei! Numai 12.000 lei…Ce face CNA cu banii nu vom afla niciodată?
* Dana Grecu (A3)  îl acuză pe Grindeanu, că ar juca la două capete! Adică Partidul A3 nu e mulțumit de tot ce face Guvernul PSD! Vedeți unde s-a ajuns?  Ponta și-a depus demisia în alb, dar Dragnea a spus că n-o va semna. Grecu știe că se pregătește un puci! A afirmat-0 Marius Pieleanu, care nu e sociolog ci vizionar (ca să nu-i spun mai rău). Radu Tudor, moderator al emisiunii, nu e de acord. Nu-l vede pe Victor Ponta trădând. Pe Daniel Constantin îl vede. Este acolo și Victor Alistar, o mare decepție, pentru mine, privind noua generație. La un moment dat reprezenta Societatea Civilă…acum, nu cred! Are 40 de ani.
* Anderlecht a pierdut cu 2-3 în deplasare. Așa că echipa lui Stanciu și Chipciu rămâne pe locul doi. Nici echipa condusă de Mircea Lucescu n-a bătut. Florin Andone a fost eroul unui meci important între Deportivo și Athletico. A dat gol, a calmat publicul, a fost fair-play față de un adversar accidentat grav, a fost lăudat de presa spaniolă.* În Europa League, Anderlecht a bătut în deplasare la Nicosia cu 1-0, gol înscris de Stanciu din pasa lui Chipciu. Au mai fost faze de gol, dar  nevaloroficate.
* La TVR2 am auzit o discuție telefonică între Marina Almășan și un presupus bâlbâit. El zicea că vorbește precipitat. Nu știu dacă era autentic sau o regie în stilul casei. Subiectul era cel al ”complexelor”. Sfaturile unei doamne psiholog erau de mare bun simț.
* La Vorbește lumea Cove a revăzut-o pe fosta sa mare iubire, de acum 10 ani, Oana Zăvoranu. Joi am revăzut-o pe Cosmina Păsărin care prezintă evenimentul ”Atipic Beauty”.  Persoane cu dizabilități care se luptă să trăiască normal…Inițiativă de aplaudat! Nu multe autorități ajută astfel de acțiuni. Ține de cultura unei națiuni…Mai avem de așteptat. Un om în scaun cu rotile trebuie respectat și ajutat. Unele persoane au această dizabilitate în urma unor accidente…Prietena Cosminei, Magda mi s-a părut o persoană luminoasă, puternică și determinată.
* ProTV are sezon nou cu Las Fierbinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here