Gabriel Cotabiţă a ieşit din comă

0
51

gabriel cotabitaVesti bune in cazul lui Gabriel Cotabita. Se pare ca artistul a deschis ochii si a reusit sa spuna cateva cuvinte color dragi. Medicul Tudor Ciuhodaru susţine că Gabriel Cotabiţă este pe calea cea bună.

Conform unor apropiaţi ai familiei, citaţi de spynews.ro, Gabriel Cotabiţă a început să dea primele semne că este conştient.
Primele cuvinte pe care le-a spus au fost şi cele care i-au făcut pe toţi cei care se aflau acolo să plângă. De fericire, evident. ”Eliza, Eliza, unde eşti?”, au fost cuvintele pe care le-a spus artistul în momentul în care şi-a revenit, pentru câteva minute, din starea comatoasă în care era afundat, solicitând astfel să îşi vadă fiica de care este atât de ataşat. Apoi, şocându-i şi mai tare pe cei din preajma lui, cântăreţul, cu greu, a mai spus că are dureri. ”Mă doare rău, mă doare”, a mai spus el, fără să răspundă însă şi la întrebările cu privire la ce anume îl durea.
 
„Sunt veşti îmbucurătoare. Înseamnă că pacientul reacţionează. Are şanse de a-şi reveni, dacă a reacţionat. Cu toate acestea, există multiple complicaţii care se pot instala la un pacient care a fost la Terapie Intensivă. Este firesc să scadă în greutate. Cred în echipa de medici de acolo. Poate apărea atrofia musculară. Este o evidentă ameliorare şi nu putem spera decât că lucrurile vor merge spre bine. Faptul că intrăm într-o etapă şi se câştigă timp este de bine. Atunci când familia îţi spune că nu vor să dea informaţii publice, asta trebuie să faci”, a declarat Tudor Ciuhodaru, medic la un spital din Iaşi.
 
sursa: Cancan.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here