GÂNDURI DE JOI

0
14

* Pe 11 septembrie revăd cu emoţie şi revoltă secvenţele din 2001 când eram în faţa televizorului şi credeam că e un film! Nici azi nu-mi e clar ce s-a întâmplat. Nici azi nu ştiu exact cât adevăr s-a spus, dar ştiu că au murit oameni nevinovaţi! Dumnezeu să-i odihnească! Azi asistăm neputincioşi la decapitări în direct. Comunitatea lumii civilizate nu are mijloace să ne scape de astfel de imagini cutremurătoare, să ne scape de fanatici! Oare de ce?
* După ce am preluat vestea că V. Piţurcă va pleca, acum observ că circulă vestea că n-o mai face. Arabii n-au plusat cât ar fi vrut, sau Burleanu de la FRF a mai promis ceva. Nu contează. Eu nu-s încântat că rămâne. N-a evoluat cu nimic, nu s-a adaptat fotbalului modern, are prea multe rigidităţi şi poliţe de plătit. Veţi vedea ce vom păţi în această „grupă uşoară” ! O primă victorie pică bine, dar dacă nu urmează alte trei, a fost degeaba! Naţionala de tineret a arătat exact cu stăm cu viitorul fotbalului nostru. Un 8-0 ruşinos încasat de la Germania ne-a liniştit pe termen destul de lung!
* La tenis am văzut două finale total dezechilibrate. Serena şi Cilic au jucat fără adversari pe măsuri. Forţa fizică a fost cea care a dominat USOpen din acest an.
*Despre politică nu mai scriu aici. Am un topic nou. Vreau doar să observ că piesajul e trist şi lipsit de conţinut. E clar ce va urma în 2015, e clar că nu vor fi surprize.  😉 Remarc faptul că TB a spus înainte ce portofoliu revine României. A dat răspunsul corect în plic în emisiunea lui R. Turcescu.
* Concertele de toamnă se apropie. Poate vom avea satisfacţii din această zonă a vieţii.
* Au trecut peste trei luni de când nu avem clanţă la intrarea în bloc. Şi tot mai plătim un administrator şi tot nu avem Adunare generală de peste 5 ani!
* A fost cutremur de 4,8 în Vrancea !!!
* Oare mai interesează pe cineva campionatul intern de fotbal? Eu văd meciurile pentru că am plătit în plus la Romtelecom, aşa că mă înscriu printre cei puţini.
* Şi au apărut gogoşarii…mici, dar buni!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here