GATA ŞI APRILIE 30.04.

0
23

R.A.-A.P.P.S. CE NUME GREU!

Am tot citit despre această instituţie care dădea şi lua case demnitarilor. Habar n-aveam că învârte bani grei, că şeful e de patru guverne în funcţie. Georgian Surdu a fost reţinut azi de către D.N.A. Acum aflăm toţi cu ce se ocupă unii şefi bugetari. Chiar există o luptă anticorupţie! Dacă n-ar fi parlamentari salvaţi de colegi şi reacţii prea dese din diverse părţi la adresa Justiţiei, atunci am avea speranţe majore că se face curat!
 

LUMINIŢA ANGHEL SPUNE…

greva…într-un interviu acordat ziarului Adevărul,  mai multe opinii legate de Eurovision şi de reprezentarea noastră la finala de la Viena! Găsiţi interviul postat pe site şi pe pagina mea.
* Am reţinut greva funcţionarilor publici, dar n-am prea văzut dezbateri pe această temă. În schimb îl văd din nou vocal şi enervant pe sindicalistul Marica.
* Vom avea ambasadori noi. George Maior va fi ambasadorul nostru în S.U.A.  Alte două nume ştiute apar pe lista noilor reprezentanţi ai ţării în diferite posturi externe: Emil Hurezeanu şi Adrian Cioroianu.
* Primarul Iaşi-ului Gheorghe Nichita este din nou în atenţia organelor de anchetă. Se scrie despre un prejudiciu de 2,7 milioane lei…
* Vineri şi-a dat demisia de la conducerea I.C.R. Lilian Zamfiroiu iar ieri a fost validat Radu Boroianu în funcţie. Ce rapid s-a pregătit noul şef pentru misiunea culturală ce-i revine! A fost în două rânduri secretar de stat la Ministerul Culturii, dar n-am găsit nicăieri referinţe la performanţele sale.
Gata, luna Aprilie. Trăiască 1 Mai!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here