Gigi D’Alessio: „Eu, Ron și Al Bano am fost folosiți și apoi sacrificați de juriu”

0
75

gigi d'alessio sanremo 2017 aÎntr-un interviu acordat publicației La Stampa, Gigi D’Alessio a vorbit despre componența juriului de specialiști care a lăsat de dorit. În acest an, din juriu au făcut parte, printre alții Giorgio Moroder, Linus, Giorgia Surina, Paolo Genovese, Violante Placido și Greta Menchi (un vlogger a cărei prezență a fost extrem de criticată).
Artistul declarat: „În acest an, au vrut să scoată de pe scenă o întreagă generație. În primul rând nu a existat un echilibru firesc în juriul de specialiști. Era un om de radio acolo, reprezentant al unui post important, dar care difuzează alt gen muzical, nu ceea ce cânt eu. Mai era acolo și un vlogger și nu am înțeles ce legătură are cu muzica?! Erau în juriu oameni care nu au nicio legătură cu muzica, ba mai mult decât atât, dacă ascultă piesele mele, sau ale lui Ron sau ale lui Al Bano încep să aibî urticarie. Noi am fost folosiți. Faptul că exista sigla Eurovision pe ecran nu era un omagiu. Asta însemna că drepturile de difuzare ale Festivalului Sanremo au fost vândute în multe țări. Așa că înțeleg că ne-au folosit, dar de ce ne-au sacrificat?! Dacă tot ai vândut drepturile în țările din Estul Europei, de ce nu l-ai lăsat pe Al Bano în finală sau pe mine, sau pe Ron?! Ce înseamnă pentru Rusia o finală fără Al Bano?!”
Puteți vedea video cu interviul aici:
http://www.lastampa.it/2017/02/12/multimedia/spettacoli/festival-di-sanremo/2017/gigi-dalessio-spara-a-zero-sul-festival-usato-e-mortificato-5xFP1VkuNOsgaYiE9wlopO/pagina.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here