GLENN GOLDEN, concert la Berăria H (21 iunie)

0
15

1 GLENN GOLDEN 22 iunieGLENN GOLDEN este un tanar bluesman norvegian  care se declara inspirat din arta unor muzicieni de blues precum  Robert Johnson si Son House (cei care au constituit o sursa de inspiratie pentru multi alti muzicieni ca Rolling Stones, Led Zeppelin sau Eric Clapton  – pentru a enumera doar cativa) dar si din muzica folk norvegiana.
Aproape nedespartit de chitarile sale cu 6 si 12 corzi cu care dialogheaza vocal (cand spasmodic, cand melancolic – inlocuind cu succes orice efecte electronice), GLENN dovedeste din plin ca este un artist al secolului XXI,  modern si  melodic in acelasi timp.
Lui GLENN i-a fost prezisa o cariera de succes de la primele aparitii in care a convins prin exprimarea sa artistica unica, onesta si vulnerabila si, intr-adevar, primul sau album ( ”Devil In Disguise” )  a aparut in  2007 la una dintre cele mai respectabile case discografice din Norvegia.
Dupa turneul de promovare pentru acest album, GLENN si-a anutat insa echipa ca se  retrage (din motive ramase necunoscute pana azi) din showbiz  dar, pentru ca „dragostea pentru muzica este o boala grea”, el a reinceput sa cante in 2016  in ipostaza de  ”onemanbluesband”.
 
Cel care l-a (re)descoperit si a decis ca trebuie „vazut – auzit – simtit live, in concert” de cat mai multi dintre noi a fost TOM ANDREASSEN.
De-aici pana la aparitiile lui GLENN in evenimentele H2H n-a mai fost decat un pas.
Un pas care s-a facut rapid in Norvegia si, pentru ca Romania a devenit „a doua casa” a lui  TOM, iata-l din nou GLENN in Bucuresti pentru a oferi bucurestenilor un recital extraordinar pe Terasa Berariei H, joi, 22 iunie, dupa ora 21.
 
Nu ratati invitatia de a petrece o seara tulburatoare si incantatoare! Nu va privati de caruselul de emotii pe care il poate starni un bluesman autentic!
Accesul este liber in limita spatiul disponibil, pe baza rezervarii facute pana la data de 21 iunie februarie, ora 20.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here