Goran Bregovic canta la prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”

0
12

Goran Bregovic
Goran Bregovic

Sambata, 29 august de la ora 18:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic  si Wedding and Funeral Orchestra.
Invitati speciali sunt Mahala Rai Banda si Gipsy Casual.
 
Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti balcanici, legatura sa cu Romania fiind foarte stransa. Cu o cariera de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toti ascultatorii de pe intreg mapamondul, colaborand cu artisti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunand chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream si Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.
“Champagne for Gypsies”, cel mai recent album al sau lansat acum trei ani, a fost extrem de bine primit de criticii muzicali. Albumul contine colaborari cu Gipsy Kings sau Eugene Hütz (Gogol Bordello). Albumul va fi prezentat si la Bucuresti alaturi de hiturile care l-au facut celebru in cadrul unui show de aproape doua ore. Muzica sa contine de la tango pana la brass si se inspira din cultura romana, bulgara, sarba, croata, bosniaca, greaca si turca.
 
Baro Foro 29 augustBiletele pentru concertul Goran Bregovic se pot gasi online pe iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia si agentiile Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:
–          Primele 300 de bilete din fiecare categorie au urmatoarele preturi: 140 de lei – Categoria A, 80 de lei – Categoria B si 50 de lei categoria C
–          Dupa epuizarea acestora, preturile devin:  160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B si 60 de lei categoria C
–          In ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C
Incepand cu data de 9 martie, biletele sunt disponibile si in reteaua de benzinarii MOL din toata tara, noul partener strategic iaBilet.ro !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here