Eurovision România 2015: ordinea intrării în concurs

0
25

ordine finala nationalaÎncă patru zile până la finala Eurovision România, iar concurenţii au aflat cum vor intra în concurs pe 8 martie, pe scena Sălii Polivalente din Craiova.
 
Cei care nu mai au răbdare până la finală şi vor să se decidă cu cine să voteze duminică, în finala naţională de la Craiova, au ocazia să asculte toate melodiile din concurs şi să-şi aleagă favoriţii. TVR 1 difuzează, în patru emisiuni de promovare intitulate Selecţia naţională Eurovision, toate cele 12 melodii finaliste. Ele pot fi urmărite marţi, 3 martie, de la ora 17.00, vineri, 6 martie, de la 13.00, sâmbătă, 7 martie, de la 14.30, respectiv duminică, 8 martie, de la 15.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
În seara de 8 martie, la finala naţională Eurovision, votul telespectatorilor va cântări la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminică seară va reprezenta România la faza internaţională Eurovision, la Viena – mai întâi în semifinala din 19 mai şi, dacă se va califica, şi în marea finală, din 23 mai.
 
Selecţia naţională Eurovision România va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20.30.
 
Pe eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision.
 
 
Ordinea intrării în concurs:

 1. Voltaj – „De la capăt”
 2. Băieţii – „Dragoste în lanţuri”
 3. Tudor Turcu – ”Save Us”
 4. Aurelian Temişan feat. Alexa – „Chica latina”
 5. Rodica Aculova – ”My Light”
 6. Blue Noise – ”Love Won’t Run Away”
 7. Ovidiu Anton – „Still Alive”
 8. Lara Lee – ”Superman”
 9. Super Trooper – ”Secret Place”
 10. Luminiţa Anghel – ”A Million Stars”
 11. Cristina Vasiu – ”Nowhere”
 12. CEJ – ”We Were In Love”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here