GRIMUS arunca in aer Casa Poporului in cel mai nou videoclip al trupei – VIDEO

0
65

Grimus lanseaza un nou single si videoclip, Selfie, melodie ce a fost inclusa pe coloana sonora a filmului #Selfie, in regia Cristinei Iacob. Cu 81.000 de spectatori, pelicula detine in acest moment recordul pentru cel mai numeros public pe care l-a obtinut o productie romaneasca lansata anul acesta in cinematografe. Videoclipul trupei clujene a fost realizat la sfarsitul lunii mai, in Bucuresti, fiind produs de Zazu Film.

Regizorul filmului #Selfie i-a cunoscut pe membrii trupei Grimus odata cu lansarea de la Bucuresti a peliculei Love Building, pe a carei coloana sonora s-a regasit si piesa lor, In Your Eyes. Invitati sa sustina un concert live, clujenii au convins-o pe Cristina Iacob si aceasta i-a invitat sa compuna o piesa si pentru filmul sau care, la acel moment, se afla inca in post-productie. Rezultatul a fost single-ul Selfie, o melodie ce se vrea a fi un imn pentru tanara generatie, versurile sale vorbind de la sine despre acest lucru.

Videoclipul piesei, regizat de Cristina Iacob, a fost filmat pe parcursul a doua zile, pe 24 si 25 mai, in Bucuresti, alaturi de un grup de tineri, dar si de cativa dintre protagonistii filmului #Selfie.  Acestia, impreuna cu Vali, Bogdan, Cristi, Tamas, Titus si Lehel traverseaza Bulevardul Unirii pe biciclete. Finalul este unul neasteptat, protagonistii clipului, reprezentanti ai noii generatii, reusesc sa arunce in aer Casa Poporului, intr-un gest ce simbolizeaza eliberarea de constrangerile trecutului.

Despre clip, baietii de la Grimus au spus : “Am lucrat excelent cu Cristina Iacob din primul moment in care ne-am cunoscut. Ne-a inteles muzica, ne-a inteles pe noi, ca artisti, si impreuna am reusit sa realizam un clip care, cu siguranta, nu va fi uitat prea usor. Finalul a fost o surpriza, noi si toti cei care ni s-au alaturat in clip, reusind sa doboram simbolul trecutului, Casa Poporului. Piesa noastra vorbeste despre generatia Selfie, despre tinerii liberi de constrangeri, liberi sa viseze ca vor cuceri lumea”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here