HELMUT E ADEVĂRAT, MITOCANI ÎN PARLAMENT, REALITATEA MULTICOLORĂ

0
240

EMISIUNEA CARE TREBUIA SĂ FIE LA DIGISPORT, DAR N-A FOST

Helmut Duckadam la A3, la Gâdea. Gabi Balint la telefon explică și faptul că Helmut a plătit pentru că a fost obiectiv în comentariile de la DigiSport. Pe ecran era întrebarea ” Eroul de la Sevilla, umilit de Becali?”. Culmea, Helmut îl apără pe GB. S-a înscris în partidul lui în 2004, a fost ajutat cu bani pentru a-și face operațiile. Zice că GB n-a mai rezistat presiunii unora din echipă. E naiv în continuare. Gabi a avut un discurs consistent despre soarta sportului românesc. * Au venit fiica și soția lui Helmut. Moment plăcut. Da, se poate și la A3 așa ceva. Fiica face scrimă de un an. Pentru că e sala aproape. Nu i-a plăcut la început. Helmut îi mulțumește soției pentru cei 13 ani împreună. A amintit și de prima soție și copiii cei mari. Nu și-a văzut nepoțica din SUA, deși are doi ani. Are relații bune, amiabile cu fosta. Îi pare rău că mănușile, echipamentul lui n-au ajuns într-un muzeu al sportului. A povestit cum a lucrat la Poliția de frontieră. Armata nu l-a ajutat cu nimic. Viața n-a fost blândă cu el până la colaborarea cu Becali. A zis clar că Stadionul din Ghencea trebuie să fie al tuturor, al celui care plătește, pentru că e făcut din bani publici. Gâdea a uitat că e și familia acolo, dar atât poate el. O familie frumoasă, de pupăcioși. Helmut e cu totul altfel decât la Digi. Deschis, comunicativ, cu umor. * Din păcate la final l-a introdus pe M.Narcis-Badea care a vorbit despre sine, ca tot paranoicul care se respectă. El ținea cu Craiova, așa că e total neinteresant. Un interviu bun s-a fâsâit jalnic. Helmut a dat cadou mănuși de colecție și a salvat finalul.

Un secretar de stat de la Sănătate, dr. A. Baciu a debitat prostii, inepții la greu la Tudor Mușat în emisiune (B1). N-a fost capabil să explice dacă un asimptomatic e sau nu contagios. Tinerel arătos, dar teribil de slab comunicator.

CEI DOI PARLAMENTARI MITOCANI

  • S-a vorbit enorm despre cei doi care au mers la șaormerie fără mască. Au vorbit urât, s-au dat mari, au fost amendați ca lumea. Mult mai grav ce am aflat de la B1TV despre Solomon, care vrea să fim iar în comunism (el se declară un comunist luminat), care are abateri grave comportamentale.Puteam să scriu ”tulburări”.  Este unul dintre cei care contestă existența virusului. Suntem pe locul trei la număr de cazuri în Europa, preciza Florin Roman (PNL) la Realitatea Plus. Ioana Constantin și Oana Stănciulescu au fost ironice și vehemente așa cum meritau cei doi mitocani șaormofagi. Mădălina Dobrovolschi nu are de ce să se mire că nu vor pesediștii în emisiunea ei. Să se bucure că o mai are. Este prea puțin diplomată pentru rolul de moderator de televiziune. Chiar dacă nu-mi displace ce spune, nu e o.k. * Chestia cu masca n-ar trebui vânturată așa de insistent, pentru că vin imediat replicile contra PNL care a avut câteva momente de glorie recentă… fără mască. Ea vorbește mult mai mult decât ce 4 invitați. Fixată prea mult pe șaormă. * Parlamentarii psdaldeprorom instigă la nerespectarea regulilor, legilor. Așa e. *  Când să auzim analiza lui Valeriu Turcanu, s-a terminat ora.
  • Roșca Stănescu apare și la Realitatea Plus ,în programul matinal. Sigur nu la Mădălina.Evident că a vorbit despre statul paralel, tot așa tărăgănat cum știe el. Acuze permanente la adresa DNA. El întreabă de ce a durat așa de mult cercetarea celor de la Constanța (Mazăre, Strutinski, Constantinescu) care pentru securistul Roșca sunt doar un grup de prieten, nici vorbă de grup infracțional. E și o doamnă care este mereu în  dreptunghiul cel mare de pe ecran, dar care nu vorbește. O văd a treia oară în această ipostază. Alexandra Păcuraru, este fiica patronului. Azi a spus câteva vorbe și a zâmbit larg. Claudiu Popa îi ridică la plasă lui Roșca fără rușine. Tânărul (aparent) moderator a devenit un lătrău stil A3. Mihail Neamțu s-a contrat cu Roșca, dar acesta n-a ratat ocazia să afirme că ”ați fost la fereastră cu Băsescu”. A vorbit și dna Păcuraru, susținând cauza ”discretului” Strutinski. Ce înseamnă să ai emisiuni la comandă. Mizerabilul Roșca e toxic și dacă respiră, cu sau fără mască, la telefon. * Și pe 8.07 o văd pe dna Păcuraru, dar și pe M. Neamțu. Deduc că acesta e formatul. Parlamentul nu e de acord cu un nou lockdown, dar nici Neamțu. Nu mai există reguli, dar asta nu-i încurcă pe minunații antreprenori. Doctorul V. Gheorghiță le explică degeaba cum stau treburile cu neizolarea, renunțarea la carantină. De ce n-ar cere voie acasă și cei cu TBC? Junele Popa are un aer superior și asta-l încurcă în a fi lucid. Senatorul Fenechiu atenționa că riscurile amânării aprobării proiectului de lege sunt imense. Din păcate incapacitatea peneliștilor de a ieși cu documente clare simple și eficiente, se vede. Pesedeii nu au nicio preocupare privind sănătatea noastră. Asimptomaticii testați pozitiv, pot merge acasă, pot circula printre noi și sunt contagioși orice ar spune toți cretinii din lumea virtuală sau reală!

Firea deschide grădinițe? Unele închise de Pandemie. Doamna primar a redevenit reporter. Ea ținea microfonul pentru duduia de la Grădi.  Nicușor Dan o întreabă, pe Facebook, câte grădinițe sau creșe noi a creat în 4 ani? * Pe 7.07. S-a dus la Gâdea să povetească ce dezamăgită e de finul R. Negoiță, ce surprinsă e de prietenul V. Ponta. A declarat că dacă sondajele n-o vor arăta favorită, se retrage din cursa pentru un al doilea mandat.

R. Banciu (B1TV) se plânge că a luat amendă mai mare ca mitocanii mai sus menționați. Se bucură că nu ne-a prins pandemia cu Dăncilă la Palatul Victoria. Nu are o părere bună despre liberali, dar nici așa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here