HOLBĂRI LA SPORTURI

0
14

sport (600 x 300)Ciudați sunt, uneori, băieții de la Dolce. Sunt revoltați că Lucescu nu anunță plecarea înainte de finalul competițiilor. Guardiola a anunțat și s-a văzut ce bine a mers Bayern! Băleanu nu prea înțelege sensul pedagogic. Samoilă e ponderat și bine face. Lucescu nu se grăbește să anunțe ce face după terminarea sezonului. E normal așa. Are de jucat și o finală de Cupă în Ucraina. DigiSport anunță ca sigură plecarea lui Lucescu de la Șahtior. Speculațiile privind destinația sunt multe.
Teribilismul celor care au comentat partidele din semifinalele Europa League,  aerul de superioritate a lui Bogdan Cosmescu nu pică bine. Judecăți de valoare, sentințe…
Vom avea finală Liverpool- Sevilla și e bine. Dincolo, în Champion ‘s League vor juca Real Madrid și Atletico Madrid. Competițiile mari sunt dominate de cluburile din Spania.
Ieri eram toți foarte fericiți că 4 fete din România au ajuns în sferturi la Madrid.  Sorana a cedat greu cu Cibulkova. A revenit în Top 100. Acum a rămas doar Simona Halep care o va întâlni pe Samantha Stosur. Nu-i va fi ușor, dar trebuie s-o bată! Simona și Irina s-au contrat în declarații după meciul câștigat de Halep cu 6-3, 0-6, 6-1.
L-am văzut pe Nadal cum a revenit de la 1-4 la 6-4 purtat de publicul său care-l adoră!
Tecău și Rojer au pătruns în sferturi la Madrid. Tot așa și Mergea cu Bopanna.
Mircea Rednic a anunțat că pleacă de la Dinamo 100%. Patronul nu i-a făcut pe plac. Ba l-a și bârfit în public. Nici nu mă mir de la Ionuț Negoiță. Se vorbește deja despre succesori: Andone, Contra, Niculescu. Rednic s-a referit și la Șumudică. Un om care nu știe să pierdă, dar nici să câștige, spunea Rednic. ”Când pierde, îl ia cu inima, se duce la spital, cad brichete din cer peste el, când bate își ia la mișto adversarii”. Șumudică s-a lăudat că a bătut Dinamo și după petreceri până-n dimineața meciului!
În 13 ani Becali a avut 18 antrenori! Finala Cupei Ligii se va juca în 17 iulie, pentru că așa a vrut Anghel Iordănescu. O nouă aberație a Federației!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here