Holograf a lansat versiunea live a piesei “Deschide-mi inima” – VIDEO

0
39

holograf 1Luna martie a acestui an a insemnat pentru trupa Holograf lansarea unui single, “Da-mi iubirea ta” si mega-concertul “Vedere de la Costinesti”, ce a avut loc la Sala Palatului.
Una dintre cele mai emotionante imagini din “Vedere de la Costinesti” este surprinsa in versiunea live a piesei “Deschide-mi inima”, lansata acum si pentru publicul larg.
 
“<Vedere de la Costinesti a fost, este  mult mai mult decat un concert, este un cumul de emotii… o bucurie pe care, pana acum, am trait-o doar alaturi de cei prezenti la concert. Dar vrem sa transmitem bucuria mai departe, catre toti cei care isi doresc un “restart” al sentimentelor, isi doresc un nou inceput si cred ca iubirea poate deschide orice incuietoare”, spune Dan Bittman.
“<Deschide-mi inima> este o pledoarie pentru regasirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un indemn pentru fuga de monotonie, pentru nevoia de a cauta mereu fericirea, iar daca un cantec ne face sa visam, batalia este deja castigata”, continua Iulian Vrabete
 
Holograf este una dintre cele mai longevive si mai valoroase trupe romanesti, care tine mereu pasul cu schimbarea, dar isi pastreaza intact  ADN-ul rock. Dupa 39 de ani de succes continuu, Holograf a facut din nou istorie printr-un spectacol consistent, complex si memorabil, rasplatit de public cu ropote de aplauze.
Ca intotdeauna, Holograf mizeaza pe un continut de valoare si pe surse de inspiratie autentice, in care muzica, versurile,  publicul creaza un adevarat spectacol al bucuriei.
 

Vă reamintim că pe 15 iunie, Holograf, Compact și Cristi Minculescu & Iris vor cânta din nou, după 20 de ani, în cadrul spectacolului ‘Ca pe vremuri’, care va avea loc la Arenele Romane din București.
Biletele costă 54, 72, 117, 144 și 225 lei.
Mai multe info: http://andreipartos.ro/holograf-compact-si-cristi-minculescu-iris-concert-la-arenele-romane-15-iunie/

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here