Holograma lui Ronnie James Dio, pe scena Festivalului Wacken Open Air

0
27

DSâmbătă, 6 august, aproximativ 75.000 de spectatori au avut o surpriză de proporții: holograma lui Ronnie James Dio a apărut pe scenă în timpul recitalului Dio Disciples, cântând alături de foștii lui colegi piesa We Rock. A fost nevoie de o preătire de un an de zile pentru ca acest moment să poată fi prezentat publicului. Eyellusion, firma care a avut ideea și a dus-o la bun sfârșit a declarat: „Este pentru prima dată când o holoramă este acompaniată de o trupă live și inclusă într-un concert”.
Wendy Dio, soția lui Ronnie, care este și managerul trupei Dio Disciples, a declarat: „Când am văzut prima dată producția și holograma lui Ronnie cântând alături de trupă, nu-mi venea să cred că este adevărat ce văd și aud. Mă bucur că am reușit, alături de Eyellusion, să-l readucem pe scenă pe Ronnie și să ne asigurăm că muzica și amintirea lui vor dăinui în timp. Vreau ca toți fanii lui Ronnie să se bucure de această experiență”.
Craig Goldy, chitarist al trupei Dio Disciples, a declarat: „Știm că fanilor le este dor de Ronnie James Dio. A fost incredibilă experiența de la Wacken. La anul vom porni în turneu cu această producție pentru că vrem ca muzica lui Ronnie James Dio să ajungă și la generația tânără”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here