Horatiu si Bogdan Malaele alaturi de Radu Captari revin sambata pe scena Cinema PRO in spectacolul -Editie Speciala (24 iunie)

0
44

Horatiu Malaele 24 iunieCu o excepţională inventivitate scenică şi cu un suflu epic unic ce păstrează realismul terifiant sub nota hazului de necaz, actorul HORAȚIU MĂLĂELE, împreună cu Bogdan, fiul său cel mare, invită publicul spectator la o nouă”Ediție Specială”,ce va avea locsâmbătă, 24 iunie, la Cinema PRO din capitală, de la ora 19:30.
Cu același umor sec tipicși o infinită plăcere a improvizației, cel mai nou spectacol marca Horațiu Mălăele este așteptat cu entuziasm de publicul spectator pentru a destinde atmosfera cotidiană. Așa cum,recitalul de succes ”Sunt un orb” a fost văzut și revăzut de sute de mii de spectatori, noua producție ”Ediție Specială” va scrie în mod sigur istorie.
Mălăele, tatăl și fiul, se întrec necontenit în dialoguri actoriceștifine și subtile,de un umor explozivsau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul armonios al îndrăgitului artist Radu Captari.Muzica,interpretată de artistul 100% român dar cu suflet rusesc și, melodiile noi, compuse pe texte ce aparțin maestrului Horațiu Mălăele, vor întregiimaginea fascinantă auniversuluiumoristic.
Durata spectacolului este de aproximativ o oră și jumătate,dar seara estivală de sâmbătă,24 iunie se va încheia în jurul orelor 22:00, mai exact, după vizionarea filmului ”Funeralii Fericite”, proiecție de care spectatorii vor beneficia în mod gratuit.
Pelicula este o comedie excepțională ce îl aduce pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor, și ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.
Biletele sunt disponibile la preț general (65 ron) și pot fi achiziționate de la casa de bilete a sălii  Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here