Horia Brenciu & HB Orchestra, live Sala Palatului (5 noiembrie)

0
17

AHoria Brenciu revine în forță pe piața concertelor din România cu un Turneu Național în 11 orașe și un show la Sala Palatului. Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concertează pe 5 noiembrie la Sala Palatului, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra. Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi  si momente surprinzatoare.
O luna nebuna, o luna muzicala, o luna plina de bucurii! Incepem turneul in forta pe 6 octombrie, la Piatra Neamt si ne oprim pe 5 noiembrie, la Bucuresti! Toamna asta vom avea multe de cantat, multi prieteni de revazut si o groaza de lume de imbratisat pentru ca acest turneu vine dupa o pauza de 3 ani. 3 ani in care am lansat un album, „40+”, in care am scris o multime de piese noi si in care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat si mai mult de tara si m-a facut sa-i iubesc si mai mult pe romani. De pe 6 octombrie, de la Piatra Neamt, pana pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seara de concert va fi unica si va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia astept sa ne vedem.
Turneul Horia Brenciu Live este unul dintre cele mai ample turnee din ultimii ani din România, cu o desfășurare de forțe impresionantă. Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.
Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.
 
Horia Brenciu & HB Orchestra – Live în concert! Sâmbătă, 5 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, Metrou Unirii 2 și online pe Vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, ticketnet.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro și eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 250 lei, 150 lei, 100 lei sau 75 de lei.
Turneul se desfășoară potrivit calendarului:
Joi, 6 octombrie – Sala Polivalentă –  PIATRA NEAMȚ
Vineri, 7 octombrie – Sala Sporturilor “D.P. Colibași”-  BRAȘOV
Luni, 17 octombrie – Sala Polivalentă –  IAȘI
Marți, 18 octombrie – Teatrul de Vară “Radu Beligan” – BACĂU
Miercuri, 19 octombrie – Sala Sporturilor “Dunărea”-  GALAȚI
Joi, 20 octombrie – Sala Sporturilor – CONSTANȚA
Luni, 24 octombrie –  Teatrul de Stat  – ORADEA
Marți, 25 octombrie – Sala Sporturilor “Traian” – RÂMNICU VÂLCEA
Vineri, 28 octombrie – Sala Polivalentă –  CRAIOVA
Sâmbătă, 29 octombrie – Opera Națională Română – TIMIȘOARA
Duminică, 30 octombrie – Sala Polivalentă –  CLUJ-NAPOCA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here