Horia Brenciu va cânta pentru prima oară la Londra, alături de HB Orchestra (21 octombrie)

0
17

Horia Brenciu aArticol preluat din Adevărul
Pe 21 octombrie, Horia Brenciu şi HB Orchestra vor susţine pentru prima data un concert la Londra, la „The Alice“, un eveniment despre care artistul spune că „este una dintre cele mai binevenite şi aşteptate premiere!“
„Vom cânta în engleză, spaniolă, italiană,  germană, franceză, dar în special, în română! Vom cânta piesele noastre de pe cele 3 albume şi multe alte refrene celebre pentru toţi românii, pentru că ei vor constitui majoritatea spectatorilor noştri de la „The Alice“. Cea mai mare dorinţă a mea este să-i aud cântând. 2, 3, 4, 5 ore… până dimineaţă!“, spune Horia.
Şi pentru că orice plecare din Capitală, fie în ţară, fie în afara ei reprezintă pentru el şi o scurtă vacanţă, şi-a propus să colinde capitala Angliei împreună cu colegii lui, în lung şi în lat. Mai mult, artistul vrea să facă un cadou frumos echipei sale, dezvăluind doar o parte din plan.
„La finalul şederii noastre, îmi voi duce toţi colegii din orchestră la un spectacol de musical. Când le-am spus de asta, cu toţii au fost extrem de bucuroşi. Am păstrat, totuşi, un secret: titlul spectacolului“, mărturiseşte artistul.
Găsiți articolul aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/horia-brenciu-canta-oara-londra-alaturi-hb-orchestra-1_59d79b9d5ab6550cb8e05829/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here