Ian Anderson, de la pictor la star rock internaţional

0
44

Ian Anderson Live At The Hammersmith AplolloPuţină lume ştie despre celebrul Ian Anderson faptul că acesta are mai multe înclinaţii artistice decât se observă la prima vedere. Pictura a fost prima sa dragoste din domeniul artelor, pe care a abandonat-o acum mai bine de patru decenii pentru a pleca la Londra unde şi-a început cariera de muzician. „Am studiat pictura timp de doi ani, dar am renunţat pentru că am vrut să fac ceva care are un efect imediat. Am vrut să ies de sub influenţa profesorilor. Am ales să fiu un muzician de rock pentru că în acest domeniu am simţit că am libertate totală de a mă exprima din punct de vedere artistic”, a declarat Ian Anderson într-un interviu pentru revista Rolling Stone.
Jethro Tull 21 februarie 2017Ian Anderson revine în România pe 21 februarie la Sala Palatului.
JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului. După ce va concerta în Slovacia şi Ungaria, celebrul Ian Anderson revine în Bucureşti pentru o singură noapte şi promite să ofere fanilor muzicii sale un concert de neuitat.
Biletele costă:
– 250 lei (categoria VIP)
– 200 lei (categoria 1)
– 160 lei (categoria 2)
– 120 lei (categoria 3)
– 75 lei (categoria 4)
 
Biletele s-au pus în vânzare în reţelele EVENTIM.ro, BILET.ro, TICKETNET.ro, BILETE.ro şi BLT.ro, atât online cât şi în magazinele partenere.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here