IAN ANDERSON (JETHRO TULL) LA CAFENEAUA ARTIȘTILOR BUZĂU (21 iunie)

0
51

Ian Anderson 21 iunie (600 x 231)ADRENALITERA si CAFENEAUA ARTISTILOR BUZAU în colaborare cu Fundaţia PHOENIX au deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la cel mai important eveniment cultural-artistic din istoria judeţului Buzău.
Programat pentru data de duminica, 21 iunie, ora 20:00, pe Terasa ATLANTIS (capacitate 1500 locuri) din Parcul Tineretului, concertul celor de la JETHRO TULL va aduna publicul iubitor al muzicii de calitate din Buzău, dar şi din ţară.
Spectacolul va avea la dispozitie o scenă de 8 x 8 metri, beneficiind de mijloace de sonorizare, lumini şi alte elemente de enterteinment de ultimă generaţie, garantând faptul că ne vom afla în faţa celui mai spectaculos concert de club ce a avut loc vreodată în România.
Concertul se va desfasura in doua reprize. JETHRO TULL va lansa la Buzău cel mai recent album, „Homo Erraticus”, dar din concert nu vor lipsi piese care au făcut istorie precum „Aqualung”, „Living in the Past”, „Sweet Dream“, „The Whistler”, „Songs From The Wood”, „Locomotive Breath” etc.
Jethro Tull reprezintă un fenomen unic în istoria muzicii. Amestecul de hard rock, folk, blues şi versuri cu un aer general de profunzime, nu i-a împiedicat să obțină 11 discuri de aur și 5 de platină. Înființat în anul 1967 și condus de Ian Anderson, grupul și-a rezervat un loc aparte în istoria muzicii.
Pe parcursul lungii cariere, Ian Anderson și Jethro Tull au lansat 30 de albume, vânzând peste 60 de milioane de copii în toată lumea. După 3.000 de concerte în zeci de țări, Jethro Tull au rămas aceiași artiști care au reușit să scrie istorie în peisajul muzical.


„De aproape jumătate de veac, bătrânul Ian cântă divin și dansează ca posedat de toți dracii rock-ului cu influențe psihedelice, samanice, celtice (și probabil extraterestre) izbutind să transmită, dincolo de muzicalitate și mesaj, ceva ce face diferența dintre performanța umană și geniu: emoție pură atemporală! Probabil că încă nimeni nu poate spune cu mâna pe flaut dacă geniul său muzical și poetic este de sorginte dumnezeiască sau diavolească. Pesemne că, în egală măsură, din ambele… ”, este prezentată trupa pe siteurile de specialitate.
Din anul 1967, de la înființare și până în prezent, Jethro Tull și-a schimbat de nenumărate ori componența. Astăzi trupa este formată din Ian Anderson (voce, flaut, chitară, bouzouki, mandolină, muzicuță), David Goodier (chitară bas, contrabas), John O’Hara (dirijor, pian, clape, acordeon), Florian Opahle (chitară), Scott Hammond (percuție), Ryan O’Donnell (voce, stage antics).
Bilete in reteaua Eventim:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/best-of-jethro-tull-performed-by-ian-a-buzau-terasa-atlantis-397473/event.html
categoria I – 180 lei
categoria II – 130 lei
locuri in picioare – 60 lei
Informatii si rezervari: 0723 / 429 264

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here