Ilie Tudor, tatăl lui TUDOR GHEORGHE, reacţie dură după campania A3: "Nu mă uit la mizeria de la Antena 3"

0
71

Articol preluat de pe site-ul Kamikaze
 

După ce Antena 3 a folosit în campania de victimizare publică a lui Dan Voiculescu o declarație a cântărețului Tudor Gheorghe în care acesta vorbea despre soarta tatălui său, Ilie Tudor, închis de comuniști în 1959, nonagenarul reacționează și spune că el nu-l susține pe mogulul ajuns după gratii.

Ilie Tudor, tatăl artisului Tudor Gheorghe, se delimitează de un presupus mesaj de susţinere transmis Antenei 3 de către fiul său şi se declară uimit că aceştia i-au invocat numele „în campania lor de salvare a unui comunist murdar”.
Tudor Gheorghe s-a numărat zilele acestea printre artiştii „racolaţi” de postul controlat de familia Voiculescu pentru a susţine campania de victimizare a angajaţilor, în frunte cu Mihai Gâdea. Acesta a prezentat la un moment dat o scrisoare primită de la cântăreţ, în care compară soartalui Dan Voiculescu, cu cea a părinţilor săi:
„În `59 tata a fost condamnat la 22 de ani de închisoare şi toată averea confiscată. Mama cu trei copii a fost trimisă pe drumuri. Prin `70 am primit o hârtie pe care scria că justiţia îşi cere scuze. De suferinţa noastră nicio vorbă. Până la urmă se va constata că totul a fost o făcătură ordinară cu un prea evident caracter politic. Şi totul se va uita!”, ar fi transmis Tudor Gheorghe.
Contactat de revista Kamikaze, Ilie Tudor respinge, însă, orice asociere cu acest post şi califică demersul drept „o manevră tipic comunistă”.
„Eu nu mă uit la mizeria lor. Și cum să creadă cineva că eu aș putea susține pe un bogătaș care a făcut avere din banii comuniștilor, care mai e și condamnat acum? Sunt uimit că și-au permis să spună așa ceva, nu cred că fiul meu ar fi putut să spună și el așa ceva. Fiul meu este în străinătate acum, îl sun peste câteva zile”, a declarat Ilie Tudor, pentru sursa amintită.
„Este o manevră tipic comunistă. S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar. Așa procedează comuniștii, dintotdeauna, îi știu bine”, a mai spus tatăl lui Tudor Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here