IMPLANT PENTRU REFUZ lansează albumul „ACUSTIC (LIVE@UNIRII5)” în Clubul Fabrica (11 martie)

0
123

Implant Pentru Refuz 11 martiePe 11 martie vă prezentăm prima producție live pe care Implant Pentru Refuz o publică – albumul ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).  Evenimentul va avea loc în clubul Fabrica din București.
Special Guest: Sunet Fin
Concertul Implant Pentru Refuz va fi compus din două părți, după cum urmează: prezentarea albumului Acustic, urmat de un recital full Electric!
Discul conţine piesele înregistrate live în cadrul concertului acustic susținut în octombrie 2015 pe scena de la Unirii5.
În toamna anului 2015 am avut un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult și pe care vrem să le oferim publicului într-o altă nuanță. A fost o experiență fantastică atât pentru noi cât și pentru fani. Am primit un val de reacții pozitive și asta ne-a entuziasmat să transpunem concertul într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).” – declară Implant Pentru Refuz.
Implant Pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate.
ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) este realizat de Implant Pentru Refuz:
Octavian „Vita” Horvath – voce;
Valentin „Freaky”Popescu – chitară voce;
Răzvan „Meshu” Nicov – chitară;
Czifrak „Pista” Stefan – bas;
Alexandru Hera – tobe
 
Biletele pentru acest eveniment sunt disponibilie în rețeaua myticket.ro (https://www.myticket.ro/ro/evenimente/80/implant-pentru-refuz-lanseaza-albumul-acustic-live-unirii5-11-martie-2017-club-fabrica-bucuresti.html) și pe http://booking.dark-side.ro/events/implant-pentru-refuz-lanseaza-albumul-acustic-liveunirii5/.
Bilete (earlybird): 25 lei până pe 10 martie, inclusiv.
30 lei la intrare, în seara evenimentului.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here