In cautarea AND-ului muzical romanesc la Foisorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) (22 și 23 august)

0
114

Acesta este semnul urmat de evenimentele din cel  de al 6 lea week-end al Stagiunii Muzicale Estivale 2020 in Foisorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR).

Deoarece protagonistii sunt trupa COBZALITY (cei despre care se spune ca au rafinat cel mai convingator temele muzicale din toate zonele etnografice romanesti) – sambarta, 22 august si DUCU BERTZI (cel ale carui refrene culese din Maramuresul natal sunt cantate de cateva generatii din intreaga tara) – duminica, 23 august.

 

Ambele concerte se desfasoara in intervalul obisnuit, 20.30 – 21.30.

Accesul publicului (presupunand triajul observational si alocarea celor 200 de tichete pentru locurile amenajate in deplina siguranta sanitara) se efectueaza intre orele 19.30 – 20.30.

 

Cu ce ganduri vin  la intalnirea cu publicul sambata membrii trupei COBZALITY care, abia ce implinisera „cei 7 ani de -acasa”, au fost obligati de pandemie sa isi anuleze turneul aniversar?

 

Bianca – „In ultimele luni am descoperit moduri de a fi creativă și DOAR acasă: editare video, vlogging, horticultură și… pâine home made. Iar toate astea laolaltă mă aduc pe 22 august pe scenă mai inspirată și relaxată alături de colegii mei din Cobzality”

 

Florin -” Mi-am adunat multe bănci de sunete pentru atunci când voi putea sa le folosesc în concerte. 22 august e o  ocazie perfectă să mă bucur de ele pe scenă alaturi de publicul nostru fain „

 

Robi – ” Mi-au lispsit concertele (indiferent că vorbim despre proiectul meu de suflet Cobzality sau musical-urile „Mamma Mia” și „My Fair Lady”), colegii de trupă si membrii orchestrelor simfonice cu care colaborez… însă m-am folosit de timpul liber ivit să aprofundez pasiunea pe care o am de multi ani pentru design interior. Dar nu va spun cum aștept să ne revedem pe 22 august la StagiuneMuzicalaEstivala! „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here