ÎNCEPUT DE AN VIJELIOS

0
18

boboteaza a* Germania resimte din plin vizita refugiaţilor. Peste 100 de femei agresate de imigranţi! Şi nu e vorba numai de Koln, ci şi de Hamburg sau Stuttgart. Poliţia germană a părut depăşită de situaţie. După un astfel de Revelion, nu cred că nemţii vor mai fi atât de ospitalieri pe cât se declarau!
* Coreea de Nord a efectuat un prim test nuclear. Japonia e îngrijorată, iar presa mondială îşi exprimă preocuparea pentru subiect!
* Azi e şedinţa C.S.M. iar preşedintele ţării nu participă pentru că este (iar) în vacanţă! Eu nu mai înţeleg de ce a fost nevoie să se bage cineva la un astfel de job, dacă nu vrea, nu poate să-l susţină eficient!?
* „Psihanalistul” Măruţă a invitat-o pe Alina Borcea pentru o terapie publică. Marea temă a lui, dar şi a altor televiziuni, este cu cine s-a mai culcat puşcăriaşul Borcea. Alina B. şi Valentina Pelinel erau, până recent, prietene. Borcea şi Boureanu făceau vacanţe împreună cu familiile. Naşul Becali are mereu ceva de spus. A ţinut o lecţie despre „curvia” lui Borcea, transmis în direct de B1TV. Când cazi în patimă nu scapi. Alina Borcea are doi copii cu Cristi, are şi tatuaj pe braţ cu numele soţului şi nu vrea să-l părăsească.Vă daţi seama cât zbucium moral, hormonal, afectiv şi religios?  Borcea e la un pas de cel de-al 8-lea copil. Un adevărat dinamovist, tăuraş comunal. Mai are trei şi rezolvă echipa! Acum Borcea e la spital, pentru că are inima sensibilă. Urmează o nouă permisie? De ce ar fi acest story murdar şi penibil subiect de presă? Să ne spună ştiriştii, să ne spună Măruţă!
* Conflictul Iordănescu- Reghecampf se acutizează. Antrenorul Stelei nu vrea să rămână fără 7-9 jucători în perioada de pregătire. De ce nu poate selecţionerul să aleagă o altă perioadă pentru reunirea lotului naţional? Mai ales că o face fără jucătorii din campionatele străine, adică fără majoritatea titularilor! * Editorialul alunecos al lui O. Ioaniţoaia din GSP arată că Reghe are, parţial, dreptate. Alunecosul spune că şi Nea Puiu ar avea. De ce? Pentru că Şumudică a zis că el îşi dă jucătorii cu plăcere? Foarte bine, să-i dea, deşi nu ştiu dacă are mai mult de trei apţi de lot!
* S-a scris că fetele noastre din tenis a pornit cu elan noul an! Între timp s-au liniştit. Simona Halep a abandonat înainte de joc, Begu şi Niculescu s-au oprit în optimi.
* Nu mai ninge, dar avem patinoar peste tot.Poleiul e la modă! Drumarii sunt convocaţi de Primarul interimar al Capitalei. So what? Pentru ce plătim taxe?  O ocazie bună să-l vedem şi pe Oprescu ironizând, cu tupeul ştiut, munca primăriei! Care e exact cum era şi cu el!
* La Palatul Patriarhiei sunt 2-300 de oameni care aşteaptă să primească agheasmă. Sunt şi tot atâţia poliţişti…Va fi iar buluceala cunoscută? Şi la Constanţa sunt 150.000 de sticle de agheasmă pregătite…Butoaie cu apă sfinţită…* Biserica Catolică celebrează Epifania…numai cei de la Digi24 au menţionat-o!
* Cardul de sănătate se cere şi la Urgenţe.*  O femeie a fost abandonată pe zăpadă la câţiva metri de un spital din Satu Mare. Medicii n-au vrut să iasă.Cică n-aveau voie. I s-a spus femeii să sune la Urgenţe! E oribilă, nu?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here