IOANA SANDU LA PSIHOLOGUL MUZICAL (28 DECEMBRIE)

0
466

A revenit în studio Ioana Sandu (n. 7.01.1972 la Câmpina), solistă, dar şi profesoară de limba română, activă şi iubită de elevii săi din Bucureşti. A venit cu două materiale discografice noi, plus un proiect pregătit pentru viitorul apropiat. CD-ul „Să nu fii singur de Crăciun” (produs de Eurostar, ca şi celelalte albume ale solistei) include 13 piese de sezon, multe semnate de Francisc Reiter. Al doilea album conţine „Şlagăre internaţionale” orchestrate şi adaptate vocii Ioanei Sandu tot de Fr. Reiter. Invitata a cântat în direct numeroase piese, susţinută de” negative” foarte bine puse la punct. Am avut parte de un adevărat concert cu de toate. Desigur au fost şi răspunsuri la întrebările ascultorilor, legate de munca în învăţământ, de cântatul la evenimente, de debutul artistic, de importanţa alegerii pieselor potrivite într-un recital, despre favoriţii muzicali. N-au lipsit vorbele frumoase şi elogioase la adresa lui Constantin Drăghici, Alexandru Jula, Angela Similea, Charles Aznavour, Julio Iglesias, Patricia Kaas,Leonard Cohen ş.a. Dealtfel, Ioana Sandu a înregistrat duete înedite cu C. Drăghici şi Al Jula (pe al cărui album din 2012 apare ca invitată specială).
Top 5 Sentimental a aparţinut grupului clujean Semnal M. A fost un record de participare la sondaj, primul loc fiind ocupat, cu 550 de puncte, de piesa „Romanţă cu parfum (La fereastra ta)”,  urmată de „Spune-mi cine eşti” şi „M-a vrăjit o stea”.
Puteţi (re)asculta aici:

 
 
 
Mai jos aveţi o selecţie a mesajelor:
Olga, Moscova: Bună seara! LMA! Sper că aţi petrecut frumos de Crăciun! Sunt cu voi până dimineaţă!
Ankka Iorgu: LMA! Mulţumesc pentru ediţia trecută! M-a bucurat prezenţa Mirabelei în emisiune! Să aveţi un an mai bun, cât mai mulţi ascultători şi invitaţi de marcă! Psihologul muzical este una dintre puţinele emisiuni pe care le ascult în mod constant. Dar… să ştiţi că şi în 2014 îmi voi spune opiniile, chiar dacă acestea nu sunt mereu pe placul dvs sau al celorlalţi ascultători.
Ana, Bucureşti: Bun venit Ioana!
Mariana Avram Valenii de Munte Prahova: Minunata voce. Va multumesc pentru  ca reusiti sa aduceti astfel de invitati, de calitate.Mi-as dori un CD , aceste melodii chiar merg la suflet.
Marilena, Madrid: Mă bucur că vă place de Julio Iglesias! Eu am început să ascult această emisiune după ce mi-a spus o prietenă că a făcut dl Partoş un sondaj cu cei mai frumoşi bunici din muzică. Am fost mobilizată să-l votez pe Julio… E drept că a câştigat Cutugno, dar asta e altă poveste. Oricum, am rămas de atunci o ascultătoare fidelă. Felicitări invitatei! Are o voce foarte frumoasă!
Gabriel Gal: Vă salut şi eu şi vă transmit Sărbători fericite de pe drumurile europene … eu am petrecut acest Crăciun doar pe drumuri şi la ora la care vă scriu mă aflu la Olomouc in Cehia !!!  Sper să prind măcar Revelionul in Spania alături de familie !!! Vă doresc sa fiţi sănătoşi şi fericiţi si tuturor românilor indiferent unde s-ar afla, le doresc din suflet un călduros La Mulţi Ani !!!
Mariana din Falticeni: Daca tot votam pro sau contra unor melodii as ruga (pe cei care pot ) sa nu mai difuzeze pe R.R.Actualitati.recent lansata : Mi-ai intrat in cap…sau cum s-o fi numind piesa asta. Nu-mi displace dar de 7-8 ori pe zi e cam mult. Parerea mea ! .
Alin: Interesanta emisiune chiar daca e prima data cand va ascult si nu aveam idee ca exista asa ceva la radio. Pe cand niste artisti hip-hop?
Victor Radu – Bucuresti: Felicitari  pentru  KATIUSA .
Florin maramuresanu: Asemenea melodii ar trebui sa ascultam mai des la RRA.
Mihail Turturica O doamna frumoasa cu o voce la fel de frumoasa ! Doresc ca noul an sa va aduca tot ceea ce v-a doriti ! Sarbatori frumoase La multi ani !
Cristian din Drobeta Turnu Severin: Aveţi o invitată de excepţie! LMA!
Miu din capitala: Versurile NICHITEI Stanescu? Nichita a fost barbat!
Nelu de la Borsec: La multi ani! Si la cat mai frumoase emisiuni.
Aurel Bogdan: loc. Grecesti, jud. Dolj: „La multi ani!”, RADIO ROMANIA ACTUALITATI si romanilor din lumea-ntreaga. Domnule Partos, sunteti un „psiholog” nemaipomenit si faceti niste emisiuni minunate. Le ascult totdeauna cu mare drag. Va multumesc pentru ele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here