Ionuţ Cristache trece de la Antena 3 la TVR: „Aveam nevoie de un tânăr cu experienţă care să construiască un nou produs de tip talk-show“

0
44

FOTO Pagina de Media
FOTO Pagina de Media

Articol de Alexandra Constanda publicat pe site-ul adevărul.ro
Începând de miercuri, 19 octombrie, Ionuţ Cristache, cu o experienţă de opt ani în mass-media, va modera principalul talk-show al canalului TVR 1, de luni până joi, de la ora 21.00.
Decizia de a-l oferta pe Ionuţ Cristache a venit ca o completare firească pentru necesitatea consolidării echipei TVR în perspectiva noului drum ales de conducerea instituţiei, au explicat oficialii Televiziunii Române. „Aveam nevoie de un tânăr cu experienţă care să construiască, împreună cu o echipă, un nou produs de tip talk-show, adaptat nevoilor şi cerinţelor pieţei“, a declarat Irina Radu, preşedinte-director general al TVR.
„Televiziunea publică are nevoie de un concept diferit, de o altfel de abordare, de o nouă perspectivă, mai mult curaj, imaginaţie, verb potrivit şi pentru publicul mai tânăr“, a mai adăugat Radu.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/tv/ionut-cristache-trece-antena-3-tvr-aveam-nevoie-tanar-experienta-construiasca-nou-produs-tip-talk-show-1_580736305ab6550cb8b2d6c1/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here