IRINA POPA & CORNEL CRISTEI lansează albumul „LET THE MUSIC OUT”

0
186

Irina Popa 25 martieColaborarea bună (nu întotdeauna simplă și ușoară), de ani de zile, între Fundația MUZZA (Producător artistic-Alexandru Șipa) și A&A Records (Producător executiv-Andi Enache), se concretizează de această dată, în noul album semnat de Irina Popa & Cornel Cristei, și intitulat, sugestiv, după titlul unei piese de pe CD, LET THE MUSIC OUT.
E, de fapt, singura piesă, din cele zece, semnată de un alt autor decît Cornel Cristei, respectiv, Iulian Vrabete (un bun colaborator al solistei și component al trio-ului intitulat THE SINNERS (Cornel Cristei,  Iulian Vrabete și Relu Bițulescu), cu care Irina Popa a concertat cu mult succes pe multe scene de club, concert și festival (București, Sibiu, Ploiești, Cluj-Napoca, Câmpina, Galați, Gărîna,etc…)
De această dată, lansarea noului material, beneficiază de un prim turneu de zece concerte, în tot atîtea cluburi cunoscute și recunoscute pentru apreciata lor activitate  de organizare și promovare a numeroaselor formații, inclusiv de jazz și blues precum, în ordinea desfășurării, toate în martie:  1-Noir Cocktail Bar-Ploiești, 2-Live Club-Câmpina, 3-55 Pub-Galați, 8-Clubul Țăranului-București, 9-Aby Stage-Râmnicu Vâlcea, 10- Cult Music Club-Craiova, 17-Cafeneaua artiștilor-Buzău, 18-The Music Club-Brăila, 24-Club Hush-Pitești și 25-Deane’s Pub-Brașov.
Cît despre conținutul muzical al acestui album, despre solistă și colaborarea lor, cel mai bine ne poate vorbi virtuozul claviaturist, inspiratul compozitor și aranjor, dar în acest caz și producător muzical, Cornel Cristei:
“Pe Irina Popa o cunosc de peste 10 ani…Am cunoscut-o în Brăila. Participa la selecția pe țară a concursului Mini-Megastar și am rămas impresionat de tehnica, acuratețea și feeling-ul ei…Este grozavă! Am cunoscut foarte multe voci în activitatea mea, am colaborat cu mari artiste apreciate pe plan mondial (Jeniffer Rush, Gloria Gaynor, Deborah Sasson, Ricchi e Poveri, etc), dar niciodată nu mi-a fost dat să întîlnesc o voce și un temperament ca ale Irinei”.
Irina Popa a concertat la multe festivaluri de  jazz, a cîștigat premii importante demne de o cîntăreță profesionistă (Mamaia 2008-Marele trofeu și Premiul presei), precum și dificilul concurs de canto muzical Ion Dacian, de două ori laureată la Gala Premiilor de jazz-Premiile MUZZA.
 
Prin prezența scenică, verva și dezimvoltura cu care cîntă și interacționează cu publicul, determinînd-ul de cele mai multe ori  să se ridice de pe scaune și să danseze, Irina Popa este considerată, atît de fani cît și de comentatorii de specialitate, ca una dintre cele mai valoroase și autentice voci/interprete de pop-rock-jazz din țara noastră !
Un motiv în plus să vă recomand să nu ratați show-ul exploziv al uneia dintre cele mai bune voci  alto-mezzo  din România! Voi fi din nou alături de ea, cu mare plăcere, împreună cu cîțiva dintre cei mai notorii muzicieni-instrumentiști  autohtoni de pop-rock-jazz, la gbas Virgil Popescu sau Cătălin Răsvan, iar la baterie Titi Herescu!
 
Așadar, vă așteptm cu drag la aceste concerte pentru a vedea/asculta O VOCE ȘI UN TEMPERAMENT DE EXCEPȚIE, ÎNTR-UN SHOW TOTAL, iar apoi, să ne împărtășiți impresiile dvoastre despre CD-ul LET THE MUSIC OUT.
Audiție plăcută…și la concerte dar și la CD !
 
CD-ul Irina Popa & Cornel Cristei „Let The Music Out” este un cd produs si distribuit exclusiv,  fizic si digital, de A&A Records.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here