Iris a rămas fără solist: Rockerul Rafael a părăsit trupa după doi ani

0
484

Articol preluat din Adevărul
iris rafaelRafael, pe numele real Cătălin Paul Ciubotaru, care s-a alăturat trupei Iris în 2013, a anunţat că părăseşte formaţia „în condiţii de prietenie şi mai ales de respect“. Vestea a venit cu doar o zi înainte ca fanii să afle că Minculescu revine alături de formaţia în care s-a consacrat pentru două concerte.
Rafael a anunţat despărţirea prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a formaţiei, precizând că cei doi ani alături de legendara trupă Iris au fost „plini de emoţii, cu multe lucruri bune şi rele.“ De asemenea, acesta a ţinut să precizeze că se retrage „în condiţii de prieteni“ şi că este deschis colaborărilor cu „fraţii“ din Iris, „nişte oameni cu totul speciali“.
Anunţul a venit cu puţin timp înainte ca trupa să dezvăluie că se va reuni cu Minculescu pentru două concerte, alături de soprana Felicia Filip, programate pe 22 mai, la Cluj-Napoca, şi pe 23 mai, la Târgu-Mureş. Mai mult decât atât, Cristian Minculescu şi Nelu Dumitrescu, invitaţi în emisiunea lui Cristian Hrubaru, de la Rock FM, au mărturisit că se gândesc să organizeze un concert aniversar de 40 de ani pe Arena Naţională.
Rafael s-a alăturat formaţiei rock în iunie 2013, după retragerea lui Tony Şeicărescu, adus în 2012, ca urmare a plecării lui Cristi Minculescu, după 32 de ani de activitate. Rafael este câştigătorul Festivalului European de Muzică – Malta – Valletta (2000), al Festivalului Callatis (Mangalia 2000) şi al Festivalului de Interpretare şi Creaţie de la Mamaia (2000).
Vă prezentăm în continuare mesajul integral al fostului solist Iris, Rafael:
Dragi prieteni dragi,
Vă anunţ în mod oficial retragerea mea din formaţia Iris! Au fost doi ani cât o viaţă întreagă, plini de emoţii, cu multe lucuri bune şi rele, dar şi o mare bucurie şi onoare pentru mine să cânt pentru voi, să muncesc, să trăiesc şi să colind ţara asta superbă -România – alături de nişte oameni cu totul speciali, colegii mei din formaţia Iris!   Las în urma mea o trupă în mare forţă, plină de viaţă, după foarte multe concerte prin toată ţara şi două mari concerte în Bucureşti cu biletele epuizate şi suplimentate, ceea ce a fost o mare împlinire sufletească şi profesională pentru mine.   Subliniez că mă retrag în condiţii de prietenie şi mai ales de respect între noi, membrii formaţiei, dar şi faţă de voi, publicul din toată ţara, care aţi susţinut şi aţi dus mai departe peste timp, cu sufletele voastre frumoase, această legendă a muzicii româneşti.   Las uşa deschisă unor proiecte şi colaborări ulterioare cu fraţii mei din Iris, dar mă voi dedica viitoarelor mele proiecte muzicale şi sociale, în care mă bazez şi pe voi, cei care aţi rămas sau aţi venit alături de noi în aceşti doi ani frumoşi.   Vrem să asigurăm colaboratorii noştri din ţară că vom onora toate concertele şi acţiunile cu ei în această formulă a trupei până la sfârşitul lunii mai 2015.   În final aş vrea să le transmit tuturor celor care au trecut prin timp prin Iris şi au lăsat aici pentru voi, dragi români, o parte din fiinţa şi din muzica lor mulţumirile mele, tot respectul meu şi mult succes pe mai departe! Nu uitaţi, Iris sunteţi voi – toţi!!
Vă iubesc, Rafael
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here