JK Rowling: „Momentul în care l-am întâlnit pe Morrissey a fost fabulos”

0
49

JK Rowling (600 x 360)Articol publicat în The Guardian (28.11.2015)
Într-un interviu acordat pentru The Guardian (28 noiembrie 2015), JK Rowling a declarat că și-ar dori să se întoarcă în timp, să o găsească pe adolescenta de 16 ani care asculta „Heaven Knows I’m Miserable Now” și să-i spună că într-o zi îl va întâlni pe Morrissey, iar acesta va știi cine este.
Scriitoarea, care a vândut peste 450 de milioane de copii ale romanului „Harry Potter” și care are aproape 6 milioane de abonați pe Twitter, i-a spus jurnalistei  Lauren Laverne că abia acum a înțeles de ce cartea Harry Potter încă înseamnă atât de mult pentru cei care au trecut de adolescență, „pentru că știu cât de mult a însemnat Morrissey pentru mine și cât de uimitoare a fost întâlnirea mea cu el”.
Cei doi s-au întâlnit la Harvey Nichols. „Ne priveam în ochi în timp ce ne apropiam unul de altul și în același timp am întins amândoi mâinile pentru a ne saluta. Ceea ce m-a uimit profund este că Morrissey știa cine sunt”, a declarat JK Rowling. „Eram cu cumnata mea și după scurta întâlnire cu Morrissey, ea mi-a spus pe un ton apăsat: „Lasă mâna jos”. Atunci mi-am dat seama că mergeam cu mâna întinsă. I-am spus: „Morrissey m-a atins”. Iar cumnata mea mi-a răspuns: „Știu, dar arăți stupid mergând cu mâna întinsă”.
„Oamenii care înseamnă ceva pentru tine la vârsta de 13 – 17 ani sunt cei care te ajută să treci peste greutăți. Așa că înțeleg perfect de ce o persoană, care la vârsta de 13 ani considera romanul Harry Potter un loc sigur, vorbește cu același entuziasm despre carte și după ce a împlinit 20 de ani. Nu cred că este ceva infantil. Deloc. Același sentiment l-am trăit eu când l-am privit pe Morrissey în ochi și l-am atins. Mi-am dorit să mă întorc în timp, la adolescenta de 16 ani care asculta „Heaven Knows I’m Miserable Now” și să-i spun că într-o zi îl va întâlni pe Morrissey, iar acesta va știi cine este. Pentru mine, a fost un moment fabulos!”.
 
sursa: The Guardian

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here