Joe Rusi, nominalizat la Premiile Grammy din Norvegia

0
89

Joe Rusi (538 x 600)
Pe 2 ianuarie, chitaristul şi compozitorul Joe Rusi (stabilit în Norvegia) a intrat în direct la „Psihologul muzical”. Mircea Ruşi (41 de ani) pe numele din România, trăieşte de ani buni în Norvegia cu familia sa, soţia fiind iubirea din tinereţe, de la Botoşani. Au o fiică de 11 ani. Are un prim album de blues lansat recent, intitulat „Who I Am” înregistrat integral la New Orleans, cu o serie de muzicieni valoroşi în studio. Debutul său în emisiune a fost bine primit, piesele sună foarte bine. Albumul lui Joe Rusi a fost nominalizat la „Spelleman prisen” (Gală supranumită Premiile Grammy ale Norvegiei), la categoria Best blues album. Gala va avea loc pe 30 ianuarie la Oslo.
Puteți (re)asculta ediția aici: http://andreipartos.ro/mona-mihaela-trifu-si-joe-rusi-la-psihologul-muzical-editia-692-2-01-2016-audio/
 
Joe Rusi a declarat: „Spelleman prisen” , „the norwegian Grammy” ( exista link in engleză pe Wikipedia pt eventual mai mult info) sunt premiile industriei muzicale norvegiene, si reprezintă cea mai importantă recunoaștere artistica din Norvegia. Anul acesta au fost 17 categorii, la care au fost trimise pt recenzii peste 1200 de albume.
Eu sunt nominalizat la categoria „Best blues album „. Ceilalți doi nominalizați sunt foarte cunoscuți in branșa, unul având deja premiul si celălalt fiind la a treia nominalizare.
Gala decernării premiilor este pe 30 ianuarie la Oslo Spektrum si se transmite in direct pe canalul național .
Asta e.
Pe plan personal, pot spune ca imediat ce s-au anunțat nominalizările , au început mailurile, telefoanele, Interviurile si bookingurile.
A fi nominalizat la premiile acestea e o ștampila pe care o porți ca artist toată viața .
Nu ma gindesc ce va fi mai departe, nu depinde de mine.
Ma voi simți bine, alături de toți nominalizații si câștigătorii.
Ma simt onorat, fericit si împlinit . Si cu imbold pt proiectele viitoare.
Va salut !
Albumul se poate cumpara si descarca aici:https://itunes.apple.com/no/album/who-i-am/id1066725416

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here