Johnny Rotten, Marky Ramone și Henry Rollins și-au aruncat vorbe grele într-o dezbatere despre punk rock – VIDEO

0
71

Pe 4 martie, Johnny Rotten, Marky Ramone, Duff McKagan, Henry Rollins (Black Flag), Donita Sparks (L7) și producătorul John Varvatos s-au aflat la lansarea documentarului „Punk”. Acest documentar va avea premiera pe 11 martie pe Epix. Dezbaterea s-a aprins rapid când cei șase artiști au încercat să explice originea punk-ului. Cel mai vocal a fost Johnny Rotten care a avut schimburi de replici dure mai întâi cu Henry Rollins apoi cu Marky Ramone.

Johnny Rotten: „Henry, noi nu ne-am mai întâlnit până acum, nu-i așa? Tu ai spus de-a lungul timpului și prostii și lucruri excelente”.

Henry Rollins: „Așa este. Iar tu ai numit Black Flag un grup de copii de bani gata și pentru asta am vrut să-ți rupem urechile”

Johnny Rotten: „Așa este. Am spus asta pentru că nu-mi plăcea muzica voastră. Era plictisitoare”.

După ce Marky Ramone (al cărui discurs fusese întrerupt constant de Rotten) i-a amintit lui Johnny că Sid Vicious era de fapt starul din trupa The Sex Pistols, Johnny Rotten a răspuns: „Da, așa este. A fost starul pentru idioții falși ca tine. Bucură-te de droguri și să ai o moarte plăcută!”.

Puteți urmări discuția în întregime mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here