Judas Priest: ultimele 300 de bilete la Golden Ring

0
26

Judas Priest 2015Megashowul Judas Priest cu Helloween în deschidere pare a fi unul din cele mai așteptate evenimente heavy metal ale verii. Biletele din apropierea scenei sunt pe cale de epuizare, în acest moment rămânând disponibile 300 de locuri. Un concert organizat de Events.
 
O reîntâlnire fabuloasă pentru generația anilor ’90, concertul Judas Priest de la Romexpo (avându-i ca invitați speciali pe cei de la Helloween) este un moment special. Ambele trupe promovează două albume noi – Helloween sărbătoresc 30 de ani de activitate cu “My God Given Right”, cel de-al 15 lea album de studio al nemților, iar titanii de la Judas Priest, care au ajuns la impresionanta sumă de 45 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, rup scenă după scenă cu al lor “Redeemer of Souls Tour”. Turneul traversează momentan America de Nord, iar reacțiile fanilor sunt “incredibile”, spun recunoscători membrii trupei.
 
Biletele costă 130 (Zona B), 190 (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring), în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
 
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1545004545760455/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here