JURNAL DE P.A.E. ȘI DOUĂ VIDEO 3.05.2018

0
87

Adi Barar
Adi Barar

Am împlinit o lună de vlog ieri. Încerc să extrag avantaje. Îmi place ce facem, asta-i clar. Nu mai e nevoie de liste cu muzici, nu vin știrile, nu mă uit la ceas. Nici nu-l port adesea. Culmea e că mă cam încadrez în cele două ore. Primesc în continuare sfaturi pentru eficientizare. Le primesc cu plăcere. Pe unele le-am și pus în aplicare. Altele cer cheltuieli. Așa că e firesc să aștept și oameni care să susțină un astfel de demers. Numai dacă merită. Joi m-am bucurat că l-am găsit pe Adi Bărar dispus să vină, pe managerul Cosmin Nicoară cooperant. Aveaua concert și totuși au stat la mine o oră agreabilă. N-am întrebat despre faza de la Sala Palatulu cu Kempes, pentru că știu că nu-i face plăcere lui Adi. În continuare evit să pun un invitat în situație neplăcută. A fost o revedere plăcută și sper că și cei de acasă s-au bucurat de surpriza zilei. Poate vor înțelege și alți artiști din țară că le pot fi util, atunci când ajung în București. Remarc faptul că mesajele sunt de regulă de la prietenii mei nocturni, mai ales de la cei de peste hotare. E foarte bine, dar nu e destul. Dacă cei din România nu se implică, vlogul devine mai puțin atractiv pentru mine.
Cristian Patrasconiu
Cristian Patrasconiu

Cristian Pătrășconiu a lipsit 5 ani de pe micul ecran. A acceptat, din simpatie, să apară la FOC de P.A.E. Un om al jurnalismului de calitate, un scriitor atent, iubitor de sport, de presă echilibrată, de adevăr istoric. Despre cărțile lui vom mai vorbi cu siguranță. Dacă temele atinse în discuția noastră vi se par atractive, vă rog să anunțați pe care dintre ele doriți să punem accent data viitoare.
Pentru noi (mă refer și la Iulia) Vlogul este (în acest moment) o fericită completare a emisiunii de la R.R.A. E altceva, e altfel, dar e tot live, e tot făcut cu pasiune și dăruire. Cineva spunea că în studio se crează o atmosferă plăcută, primitoare, de familie. Vlogul e și mai apropiat de statutul de ”home, sweet home”.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here