JURNALE DE P.A.E. ȘI VIDEO 17-24.05.

0
125

Melania Medeleanu
Melania Medeleanu

Joi, pe 17 mai (ediția 21) a venit, în prima parte, actorul, producătorul Cosmin Șofron. Ne-a vorbit despre pasiunea lui pentru Bobby McFerrin (tocmai i-am oferit două invitații, pentru că știam că-și dorea enorm), despre desene animate, despre traduceri, despre teatru și film, despre cariera lui.
Apoi a venit Melania Medeleanu (ediția 22), o doamnă tânără și frumoasă, devotată acțiunilor umanitare, om de presă și iubitor de muzică. N-a stat mult, dar ne-a vorbit convingător despre Magic Camp, despre toate acțiunile aflate acum în plină desfășurare în sprijinul copiilor bolnavi de cancer, a familiilor lor.  E important să ne implicăm toți în astfel de gesturi. Statul nu este atent cu oamenii, așa că voluntarii, sufletiștii preiau comanda. Va reveni cu siguranță pentru că mai sunt multe de spus.
Marți, 22 mai (ediția 23), am avut o repriză scurtă despre fotbal după care am vorbit despre C.N.S.A.S, despre problemele mele cu Securitatea, despre conflictul cu un ”artist” supărat pentru că l-am blocat, despre Eurovision, despre importanța comunicării reale pe FB și altele.
Partea a doua din 22 mai (ediția 24) a avut-o ca invitată pe Doamna Dr. Anca Mihalcea, geriatru, cu competență în homeopatie. Am aflat foarte multe date, multe informații despre un domeniu prea puțin cunoscut. O doamnă cu mari calități de comunicator, cu numeroase apariții radio și tv. Util, necesar, folositor și interesant.
Cosmin Sofron
Cosmin Sofron

Pe 24 mai  (ediția 25) prima parte a aparținut Telekom, adică am relatat un caz personal, în speranța că pot pune în gardă și alți clienți ai Companiei , în speranța că birocrația, lipsa de respect față de cetățean se va schimba cândva.
24 mai, ediția 26. Actorul, solistul Sergiu Cioiu, plecat în Canada de 36 de ani din România, și-a făcut puțin timp pentru vlog și a venit cu inima deschisă oferindu-ne poezie, umor, ironie, povești, cântec. Finalul e puțin cam brusc pentru că a căzut netul, dar nu s-au pierdut mai mult de 2-3 minute. Întâlnirea are multă substanță, așa că merită efortul de vizionare-ascultare.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here