Keith Richards: „Albumul Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band e un ciuruc, la fel ca albumul Their Satanic Majesties Request”

0
40

Keith Richards (600 x 337)Keith Richards a numit albumul formației The BeatlesSgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band (lansat în 1967) „un ciuruc, un talmeș-balmeș de nedescris”. Mai mult decât atât, Keith consideră că albumul lansat în același an de Rolling Stones, Their Satanic Majesties Request, este la fel de prost.
În 2003, revista Rolling Stone a desemnat albumul trupei The Beatles, cel mai bun din toate timpurile, fiind considerat un moment cheie în dezvoltarea rock-ului progresiv. Dar Keith Richards a declarat pentru Esquire: „The Beatles aveau un sound foarte bun, dar cred că s-au lăsat purtați de valul celebrității. Oricine ar fi fost în locul lor în anii ’60, ar fi fost luat de val. Băieții au uitat ce își doreau să facă cu adevărat, așa că au făcut albumul Sgt Pepper. Unii sunt de părere că este un album genial, dar eu cred că acel album este unul dintre cele mai slabe, un ciuruc. Exact așa cum este și albumul Stones, Satanic Majesties. Am mers pe principiul: dacă voi puteți face un album prost, putem și noi.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here