KERRY KING (SLAYER): "NU AM PUTUT SĂ REZIST MULT LÂNGĂ "NEBUNUL" DE MUSTAINE"

0
32

Kerry King SlayerKerry King, chitaristul trupei Slayer, a povestit că a cântat cu Megadeth, în perioada de început, pentru că a considerat că ar putea fi un avantaj pentru propria lui trupă. Chitaristul este surprins că există persoane care pot lucra pentru o perioadă mai lungă cu „nebunul” de Mustaine.
Kerry King a cântat cu Megadeth în primele 5 concerte din 1983, imediat după ce Mustaine a fost dat afară din Metallica şi a înfiinţat Megadeth.
„La vremea respectivă am considerat că este o experienţă importantă, că pot învăţa multe din această colaborare. De asemenea, m-am gândit că văzându-mă, oamenii se vor gândi imediat la Slayer. Aşa că am urcat pe scenă alături de Megadeth având în minte cele mai bune intenţii pentru Slayer. Ce pot să spun?! Dave Mustaine era mai de gaşcă atunci. Cred că sunt prea multe droguri între perioada de început şi zilele noastre. Muzica lui este…. n-aş spune „complexă” pentru că şi noi avem părţi muzicale complexe, dar el scrie riff-urile dintr-o perspectivă diferită. Eu nu fac aşa, nu este stilul meu. L-am admirat foarte mult în perioada în care a fost în Metallica. Mi-am dorit să fiu ca el, dar nu am reuşit nici până în ziua de astăzi. Era fascinat de ceea ce făcea el în Metallica. În ceea ce-l priveşte pe Dave Mustaine de astăzi… eu sunt surprins că cineva poate să stea în Megadeth mai mult de câteva ore… Dave este nebun”, a declarat Kerry King pentru Loudwire.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here