Show-case cu GLENN GOLDEN la Clubul Taranului din Bucuresti (18 februarie)

0
20

GLENN GOLDEN 18 februarieGLENN GOLDEN este un tanar bluesman norvegian care se declara inspirat din arta unor muzicieni de blues precum Robert Johnson si Son House (cei care au constituit o sursa de inspiratie pentru multi alti muzicieni ca Rolling Stones, Led Zeppelin sau Eric Clapton – pentru a enumera doar cativa) dar si din muzica folk norvegiana.
Aproape nedespartit de chitarile sale cu 6 si 12 corzi cu care dialogheaza vocal (cand spasmodic, cand melancolic – inlocuind cu succes orice efecte electronice), GLENN dovedeste din plin ca este un artist al secolului XXI, modern si melodic in acelasi timp.
Lui GLENN i-a fost prezisa o cariera de succes de la primele aparitii in care a convins prin exprimarea sa artistica unica, onesta si vulnerabila si, intr-adevar, primul sau album ( ”Devil In Disguise” ) a aparut in 2007 la una dintre cele mai respectabile case discografice din Norvegia.
Dupa turneul de promovare pentru acest album, GLENN si-a anutat colegii ca se retrage (din motive ramase necunoscute pana azi) din showbiz dar, pentru ca „dragostea pentru muzica este o boala grea”, el a reinceput sa cante in 2016 in ipostaza de ”onemanbluesband”.
Cel care l-a (re)descoperit si a decis ca trebuie „vazut – auzit – simtit live, in concert” de cat mai multi dintre noi a fost TOM ANDREASSEN. 
De-aici pana la aparitiile lui GLENN in evenimentele H2H n-a mai fost decat un pas.
Un pas care s-a facut rapid in Norvegia si, pentru ca Romania a devenit „a doua casa” a lui TOM, iata-l sosit si in Bucuresti pe GLENN pentru un showcase la CLUBUL TARANULUI in 18 februarie, de la ora 20.
Nu ratati invitatia de a petrece o seara tulburatoare si incantatoare! Nu va privati de caruselul de emotii pe care il poate starni un bluesman autentic!
Accesul este liber in limita spatiului disponibil, pe baza rezervarii facute pana in data de 17 februarie, ora 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here