LĂCĂTUȘ PUTEA SĂ TACĂ! 9.05.

0
290

LĂCĂTUȘ PUTEA SĂ TACĂ! 9.05.S-a dus aniversarea de 36 de ani. Declarațiile, comentariile continuă. L-am văzut la o televiziune (nu mai știu care pentru că avem foarte multe dedicate sportului dacă mă gândesc la Digisport, OrgangeSport, Prima Sport toate cu câte 4 canale, plus altele care nu se ocupă de fotbalul intern) pe Marius Lăcătuș afirmând clar și ferm că FCSB nu e bine primită în Ghencea. Cică dacă în Giulești nu-s bine veniți, atunci nici aici. Omul care a fost anagajatul lui Becali spune așa ceva?

Dar cine stabilește unde ești bine venit? Suporterii? Se presupune că dacă ar fi un meci FCSB-CFR, ar cumpăra bilete tocmai suporterii CSA pentru a se lupta cu cei care țin cu FCSB? Sau dacă ar fi în Giulești, meci FCSB-Rapid echipa adversă ar fi lăsată la intrare cu suporteri cu tot? Ce e în mintea lui Lăcătuș și a altora ca el. Ce-i cu populismul ăsta de doi lei? Dar dacă ajunge CSA în prima ligă, refuză să joace cu FCSB, sau nu-i lasă pe adversari să intre pe stadion?

Administrarea stadioanelor nu poate fi lăsată pe mâna suporterilor, nici a fostelor glorii. E o afacere în care s-au investit milioane de euro din banii noștri și vrem să fie recuperați pe toate căile legale posibile. Odată ce FCSB/Steaua umple orice stadion din țară, de ce s-o refuze două entități din București? Cu ce drept? Nu-mi este agreabil Becali,ba chiar îmi e profund antipatic, dar după astfel de afirmații nu-mi mai este simpatic nici Lăcătuș. El a încercat să fie antrenor și la CSA și n-a făcut nimic, deci calitățile lui de antrenor dau cu virgulă, cum se zice.Rămâne cu ce a făcut la Steaua și la națională.

Tăcerea pe acest subiect, care nu-l privește, l-ar menține în zona respectului etern. Cred că numai o instanță corectă și neinfluențată politic poate decide cine unde are dreptul să joace pe stadionale din București (în baza unei grile de plată afișate transparent). PE BANI! Becali a oferit bani de chirie, mai mulți decât se practică. Cum îți permiți să refuzi, când tu aduci 2-3000 de oameni pe un stadion cu 20.000 de locuri?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here