LĂCĂTUȘ PUTEA SĂ TACĂ! 9.05.

0
166

LĂCĂTUȘ PUTEA SĂ TACĂ! 9.05.S-a dus aniversarea de 36 de ani. Declarațiile, comentariile continuă. L-am văzut la o televiziune (nu mai știu care pentru că avem foarte multe dedicate sportului dacă mă gândesc la Digisport, OrgangeSport, Prima Sport toate cu câte 4 canale, plus altele care nu se ocupă de fotbalul intern) pe Marius Lăcătuș afirmând clar și ferm că FCSB nu e bine primită în Ghencea. Cică dacă în Giulești nu-s bine veniți, atunci nici aici. Omul care a fost anagajatul lui Becali spune așa ceva?

Dar cine stabilește unde ești bine venit? Suporterii? Se presupune că dacă ar fi un meci FCSB-CFR, ar cumpăra bilete tocmai suporterii CSA pentru a se lupta cu cei care țin cu FCSB? Sau dacă ar fi în Giulești, meci FCSB-Rapid echipa adversă ar fi lăsată la intrare cu suporteri cu tot? Ce e în mintea lui Lăcătuș și a altora ca el. Ce-i cu populismul ăsta de doi lei? Dar dacă ajunge CSA în prima ligă, refuză să joace cu FCSB, sau nu-i lasă pe adversari să intre pe stadion?

Administrarea stadioanelor nu poate fi lăsată pe mâna suporterilor, nici a fostelor glorii. E o afacere în care s-au investit milioane de euro din banii noștri și vrem să fie recuperați pe toate căile legale posibile. Odată ce FCSB/Steaua umple orice stadion din țară, de ce s-o refuze două entități din București? Cu ce drept? Nu-mi este agreabil Becali,ba chiar îmi e profund antipatic, dar după astfel de afirmații nu-mi mai este simpatic nici Lăcătuș. El a încercat să fie antrenor și la CSA și n-a făcut nimic, deci calitățile lui de antrenor dau cu virgulă, cum se zice.Rămâne cu ce a făcut la Steaua și la națională.

Tăcerea pe acest subiect, care nu-l privește, l-ar menține în zona respectului etern. Cred că numai o instanță corectă și neinfluențată politic poate decide cine unde are dreptul să joace pe stadionale din București (în baza unei grile de plată afișate transparent). PE BANI! Becali a oferit bani de chirie, mai mulți decât se practică. Cum îți permiți să refuzi, când tu aduci 2-3000 de oameni pe un stadion cu 20.000 de locuri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here