Lansare de album Carla's Dreams la Arenele Romane – program si reguli de acces

0
26
carlas dream 7 mai (460 x 600)Pe 7 mai la Arenele Romane din Bucuresti (in aer liber), Global Records si BestMusic Live Concerts va invita la lansarea noului album Carla’s Dreams, al doilea din cariera, „NGOC”. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile si televiziunile din Romania “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”. Invitati speciali: Delia, Loredana si Antonia. Nicoleta Nuca va canta in deschiderea show-ului iar Vanotek va asigura atat warm-up-ul evenimentului, cat si after party-ul.
In presale biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in retelele Eventim, bilete.ro si iabilet.ro/retea. Bilete se vor gasi de vanzare si la intrare.
Va invitam sa cititi mai jos programul si regulile de acces.
PROGRAM
19:00 – Acces Public
20:00 – 20:30 – (wamup) Vanotek
20:45 – 21:05 – Nicoleta Nuca + Band
21:30 – 23:10 – Carla’s Dreams + invitati
23:15 – 00:00 – (afterparty) Vanotek
Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00. Carla’s Dreams alaturi de invitatii sai va sustine un show de peste 90 de minute ! S-au pregatit butaforii speciale si multe surprize !
Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos cu portile de fier) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti veni la orice ora doriti, portile fiind deschise pana la finalul concertului.
Posesorii de bilete la categoriile A si B vor primi bratari cu care pot intra in zonele respective. Posesorii de bilete la categoriile A vor putea intra in zonele B si C, cei de la categoria B pot intra si in zona C dar cei din zona C pot sta doar in zona C. Va rugam sa pastrati bratara la mana pe tot parcursul concertului.
Posesorii de bilete la Categoria sunt rugati sa ocupe locurile pe scane in ordinea sosirii. Biletele nu au locuri anume alocate. Categoria A ocupa sectoarele K si E cu o capacitate totala de 1000 de locuri dar doar 700 de bilete au fost puse in vanzare asa ca toata lumea va avea o vizibilitate foarte buna.
Categoria C are atat locuri in picioare cat si pe scaune. Fiecare spectator ocupa ce loc doreste cand soseste.  Categoria B este in fata scenei doar cu locuri in picioare.
Harta categoriilor o gasiti aici: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.
La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor. Arenele Romane dispun de garderoba.
INFORMATII UTILE
Este interzis in zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
– umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.
Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele. Pretul unui jeton este de 5 lei cat va costa si o bere sau o apa plata. Parta de catering este asigurata de clubul The Vintage.
MASURI DE SIGURANTA
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun de 6 iesiri de urgenta pentru public si inca doua in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor fi prezenti si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul Arenelor.
Vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.
OBLIGATIILE PUBLICULUI 
-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor,
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburatoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.
BILETE
Biletele pentru lansarea Carla’s Dreams de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H) dar si in retelele Eventim si bilete.ro si pe www.iabilet.ro/retea
Un eveniment Global Records si BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here