Lansare videoclip Trooper și Cristian Hrubaru – "Două Roți"

0
218

Reportaj şi foto de Mihai Comte

GALERIE FOTO aici

Luni seară a avut loc, în clubul Tete a Tete din Herăstrău, lansarea videoclipului noului single Două Roți, compus și cântat de formația heavy metal Trooper, împreună cu Cristi ”Rockerul” Hrubaru.
 
Anunțat pentru ora 18:00, evenimentul a avut o ușoară întârziere, timp în care vocalul Alin Dincă a stat de vorbă cu fanii, în fața barului-terasă. Până să înceapă discuțiile, terasa era plină. După cum a spus și Alin, au venit mai mulți oameni decât s-au așteptat, aproximativ 100, aşa că nu era nicio masă liberă în bar.
 
În primul rând, am vizionat videoclipul. Nu vom insista aici cu descrierile, întrucât acesta poate fi vizionat pe youtube. De precizat este că filmările au fost făcute la festivalul moto Seawolves 2014 și că în videoclip apar scene amuzante din timpul distracției de trei zile de pe malul mării, motocicliști, parada moto din Constanța și cam tot ce înseamnă momente foarte plăcute din viața unui motociclist. De asemenea, editorii de imagine au avut grijă să enumere și principalele cluburi moto prezente la evenimentul din iunie, pe care l-am relatat și noi.
 
Pentru a nu da dovadă de lipsă de modestie, nu vom încerca să fim critici de artă muzicală, dar îl vom lăsa pe Cristi Hrubaru să ne explice, în câteva cuvinte, ce înseamnă single-ul și videoclipul, care este prima cochetare oficială a lui cu lumea muzicii.
 
Cristi Hrubaru

Rep. Acum, că ai trecut de emoțiile de studio, după cum ai declarat, intenționezi să continui cu alte single-uri?
Cristi Hrubaru:Nu, în primul rând, să ne înțelegem: ăsta e un vis al meu, să cânt cu o trupă adevărată, de rock, dar hai să păstrăm, totuși, proporțiile. Eu nu sunt cântăreț, nu sunt artist, sunt doar un lucrător în radio, care vorbește despre muzică. Atât. Iar bucuria pe care mi-au făcut-o cei de la Trooper e una imensă, dar eu nu sunt artist.
 
Rep. Deci, înțeleg că nu te interesează o carieră în muzică…
C.H. Nu, să fim serioși, nu cred că am aplecarea asta, spre lumea asta. Îmi place să îi ascult și să le ascult poveștile, dar atât. Dacă eram puțin mai talentat, poate mă mai gândeam.
 
Rep. Trooper au zis altceva. Dar ce o să se întâmple, atunci, când or să se urce pe scenă și vor cânta Două Roți? Cânți cu ei?
C.H.Da! Absolut. Am mai urcat cu ei pe scenă, până să scoată piesa asta am fost la zeci de concerte Trooper. Pe foarte multe le-am prezentat, iar când venea vorba de un AC/DC sau ceva, mă chemau pe scenă. Vrând-nevrând. Ei mă anunțau, lumea aplauda și, atunci… De fiecare dată mi-a făcut plăcere…
 
Rep. Acum ești, oarecum, obligat, prin piesa Două Roți. Or să o cânte și fără tine, când nu poți paricipa?
C.H. Insist! Bineînțeles, pentru că nu o să pot merge de fiecare dată cu ei. Dar, având în vedere că e un imn al motocicliștilor și că, în general, motocicliștii, rockerii, vin la concertele lor, țin neapărat să o cânte. E o piesă frumoasă, e o piesă cu versuri simple, dar e din suflet! E dedicată confraților mei, pe două roți.
 
Rep. Apropo, felicitări pentru single și videoclip.
C.H. Mulțumesc! Ne-am distrat. A fost a cincea oară când eu prezint Seawolves BikeFest și, iată, data asta a coincis și cu turnarea videoclipului. Se leagă. Mulțumesc Seawolves!
 
Videoclipul Două Roți poate fi vizionat pe youtube, iar membrii trupei au declarat că speră să obțină cât mai multe vizualizări, încă din primele zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here