Linie speciala RATB pentru WonderDay

0
74

Partenerii WonderDay isi intind aripile calatoare si vor conduce publicul spre lumea fantastica a primului eveniment concept din Romania. Ca vantul si ca gandul, oaspetii WonderDay vor putea sosi la eveniment avand la dispozitie mai multe posibilitati de transport in directia Palatulului Mogosoaia, pentru Ziua Minunilor fiind infiintata si o linie specialaRATB ce va circula tur-retur pe toata durata evenimentului. Sustinut de Volksbank si SilvaWonderDay se va desfasura pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, avand printre artistii confirmati nume ca Asaf AvidanDelillahTapeFiveMoonlight Breakfast sau Aylin & The Lucky Charms.
Cei care se gandesc sa petreaca o zi minunata de vara intr-un decor de poveste, in afara Bucurestiului, dar suficient de aproape de oras, au ocazia perfecta pe 29 iunie cand domeniul Palatului Mogosoaia isi va deschide portile pentru un eveniment nemaiintalnit! Intr-un colt de rai, plin de verdeata, printre paduri seculare si cladiri brancovenesti, prinde viata o lume magica, o lume wonder in care decoruri fantastice isi asteapta vizitatorii dornici de relaxare. Peisajul este completat cu o multitudine de activitati de voie buna si concerte puse in scena de artisti indelung asteptati de publicul roman. Iar ca pachetul sa fie perfect pentru o zi de vacanta, cei interesati vor avea la dispozitie mai multe variante de transport printre care si o linie speciala de autobuz infiintata cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti si al Primariei Mogosoaia. Aceasta va circula de la statia Piata Charles De Gaulle pana la statia Palatul Mogosoaia si retur, incepand cu ora 15:30, pana la ora 1:00, la interval de 25-30 de minute.
Spectatorii vor mai avea printre optiuni si linia de autobuz preoraseneasca 460, care circula pe ruta Cartier Damaroaia –Preventoriu (comuna Mogosoaia), precum si linia de maxi-taxi 508 cu plecare din Piata Chibrit (statia de metrou 1 Mai). Organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, sau deplasarea in system car pooling, doar doua parcari fiind disponibile in zona Palatului Mogosoaia pe Soseaua Bucuresti-Targoviste – cea din vecinatatea benzinariei Lukoil, respectiv parcarea din spatele Politiei Locale din Mogosoaia, ambele cu locuri limitate. Pasionatii de 2 roti vor avea posibilitatea sa isi lase bicicleta chiar la intrarea in zona de eveniment, intr-o parcare special amenajata.
Evenimentul WonderDay se va desfasura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, avandu-i in program pe Aylin Cadir & The Lucky CharmsTape FiveMoonlight BreakfastDelilah si celebrul Asaf Avidan care va incheia seara cu un concert acustic special. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe myticket.ro la pretul de 149 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 160 de lei.  
 
Copiii cu varste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniati de cel putin un adult.
 
 
WonderDay – Detalii despre program
 

Incepand cu ora 16:00, publicul este asteptat cu mic cu mare la WonderDay unde organizatorii au pregatit un program artistic deosebit. Elementele de poveste ce vor prinde viata, concertele de exceptie si activitatile felurite vor cuprinde intreg domeniul Palatului Mogosoaia chiar de la ora de incepere a evenimentului, spectatorii fiind sfatuiti sa soseasca inca de la deschiderea portilor pentru a se putea bucura de experienta WonderDay completa.
Seria concertelor va debuta putin dupa ora 17:00 pe acorduri de jazz cu influente pop si retro, alaturi de Aylin & The Lucky Charms. Incepand cu ora 18:15, publicul va fi condus in atmosfera chic a anilor ’20 alaturi de Tape Five, unul dintre cele mai apreciate proiecte electro swing la nivel mondial, alaturi de care va putea dansa ca la marile petreceri ale vremii. Moonlight Breakfast revine in Romania cu o apartie live in forta si va urca pe scena WonderDay incepand cu ora 19:45, fiind urmata la ora 21:15 de setul acustic al seducatoarei Delilah, artista promitand tuturor fanilor un spectacol surprinzator „ce nu va fi uitat prea curand”. Mult-asteptatul solist Asaf Avidan va incheia de la 22:30 seara concertelorWonderDay cu un set acustic impresionant, parte a noului sau proiect solo.
Publicul pasionat de calatorii, aventuri in lumea mare si descoperiri va avea ocazia sa-i intalneasca la WonderDay pe cei mai cunoscuti reprezentanti ai blogosferei din Romania in cadrul zonei de travel-sharing, Traveler’s Tale. Prima sesiune de discutii, „I Wander through the Wonderful Sounds”, va incepe la ora 19:15 si promite inconjurul lumii timp de o ora  prin muzica si sunete. Povesti despre cele mai frumoase locuri vizitate, intamplari inedite si oameni cu experiente impresionante vor fi impartasite de la ora 20:45 in cadrul celei de-a doua sesiuni, „I Wander through the World’s Wonders”.
Alaturi de concertele de exceptie si sesiunile de discutii, la WonderDay publicul va avea ocazia sa descopere tainele mestesugurilor stravechi, dar si frumusetea copilariei ascunse intr-un sertar cu amintiri in cadrul numeroaselor activitati, workshop-uri si surprize pregatite de partenerii evenimentului pe taramul fabulos al domeniului Mogosoaia.
Special pentru toti spectatorii WonderDay, Palatul Mogosoaia va fi deschis intre orele 16:00 – 18:00 si va putea fi vizitat gratuit. Picnicul pe domeniul Palatului Mogosoaia va fi interzis pe intreaga durata a evenimentului, dar si in perioada amenajarii acestuia, in zilele premergatoare datei de 29 iunie.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here