Loudcity prezintă: concert Gregory Porter la Sala Palatului (22 aprilie)

0
38

gregory-porter 22 aprilieLoudcity prezintă Gregory Porter. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București, duminică 22 aprilie, de la ora 20.00. Porter aduce în premieră în România piese de pe noul său album, Nat King Cole & Me. Costul unui bilet începe de la 59 lei.
Nat King Cole & Me, cel de-al cincilea album al lui Gregory a fost lansat în octombrie 2017. Cu ajutorul lui Vince Mendoze, câștigător a 6 Premii Grammy cu London Studio Orchestra și a band-ului format din pianistul Christian Sands, basistul Reuben Rogers și tobarul Ulysses Owens, Porter rearanjează pe Nat King Cole & Me piese ca: Mona Lisa, L-O-V-E, Nature Boy, The Christmas Song sau Smile.
 
“Vroiam să facem un concert mare. Și frumos. De jazz. Coincidența a făcut ca în momentul în care mă gândeam la un artist să îmi treacă pe la urechi o piesă care anunța apariția noului disc Gregory Porter. Combinația Porter & Nat King Cole mi s-a părut că se îmbină perfect cu ce aveam eu în cap. Și iată că pe 22 aprilie, la Sala Palatului se întâmplă toată nebunia asta. Gregory Porter ne aduce în premieră piese de pe noul său album” afirmă Kirk, Music Manager Loudcity.fm.
 
Pentru Porter, influența lui Cole asupra vieții sale are rădăcini adânci. Atunci când Ruth Porter a auzit pentru prima oară cântecul Dreamboat (compoziția lui Gregory), a exclamat ”Băiete, cânți asemeni lui Nat King Cole.” A fost momentul în care Gregory a căutat în colecția mamei albumele lui Nat King. “Nu a mai existat cineva ca el. A lăsat în urma sa o muzică imensă.” afirmă Gregory cu entuziasm. “E aproape firesc că m-am întors la inspirația mea și la ceea ce pentru mine înseamnă acasă. Adică mama, muzica gospel și Nat King Cole” spune Porter.
 
Odată cu lansarea albumului, Gregory se bucură și mai mult de aprecierea celor din industrie, find considerat de către New York Times jazz-man-ul momentului. Nu doar vocea sau muzica sa incredibilă au fost un factor hotărâtor, ci și faptul că muzicianul a împărțit scena cu nume ca Van Morrison, Wynton Marsalis, Dianne Reeves, Nicola Conte, Christian McBride, Kenny Barron, Buster Williams și David Murray.
”Uneori nici nu apuc să mă bucur de toată energia de la concerte, aplauzele publicului, mai ales la acele spectacolele unde am împărțit scena cu muzicieni legendari ca Wynton sau Herbie” spune Porter, ”Ei au fost cei care m-au primit cu brațele deschise și mi-au oferit atâta dragoste, lucruri la care nici nu aș fi visat cu ani în urmă”.
Pe 22 aprilie, la Sala Palatului din București, Gregory Porter cântă în premieră piese de pe noul album, Nat King Cole & Me, dar și cântecele sale cunoscute de pe albume ca Take Me To The Alley, Liquid Spirit, Water, Be Good.
Biletele pentru concert se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
 
Concertul Gregory Porter pe 22 aprilie la Sala Palatului este un eveniment marca Loudcity.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here