LUMINITA GHEORGHIU SI JOSE FELICIANO, DOI TITANI AI SCENEI, SE INTALNESC PENTRU PRIMA OARA LA BUCURESTI

0
124

63th Berlinale - Child's Pose PhotocallLuminita Gheorghiu, cunoscuta actrita care a castigat Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, pentru pelicula Poziția copilului (2013), va avea duminica o intalnire cu marele chitarist portorican, Jose Feliciano.
 
 
Sunt foarte fericita pentru ca voi avea ocazia sa-l intalnesc personal pe acest titan al muzicii. Probabil ca Dumnezeu a coborat in glasul lui si el a continuat mai departe drumul lui Dumnezeu, a declarat celebra actrita.
Luminita Gheorghiu a fost invitata si la Festivalul de la Cannes (2006) pentru filmul Moartea domnului Lazarescu. A absolvit Institutul de Artă Teatrala si Cinematografica din Capitala in 1972, la clasa profesorului Ion Cojar. A debutat în teatru cu rolul Marioara, într-o piesa montata de Alexandru Tocilescu pe scena Teatrului Cassandra. După absolvire a fost repartizată la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani. În anul 1975 s-a mutat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, iar între anii 1976 și 2003 a fost actrita a Teatrului Bulandra din Bucuresti.
Cariera în film si-a inceput-o cu rolul Catrina din filmul Morometii (1987). A devenit cunoscuta odata cu pelicula Moartea domnului Lazarescu, filmul în regia lui Cristi Puiu, în care are rolul asistentei care îl plimbă pe pacientul Lazarescu de la un spital la celalalt.
 
 
Jose Feliciano REDUCEREPROGRAM  CONCERT JOSE FELICIANO:
19:00 – ACCES PUBLIC – DESCHIDEREA PORTILOR
20.00 –  INCEPEREA CONCERTULUI
21.45 – INCHIDEREA CONCERTULUI
 
IMPORTANT
Lista obiectelor interzise la intrare:

  • artificii, spray-uri, parfumuri, umbrele
  • scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase
  • bauturi sau mancare, sticle, bidoane de plastic, conserve
  • bagaje sau genti voluminoase
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de înregistrare audio-video.

 
Accesul la SHOW:

  • va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aiba asupra lor si un act de identitate valid;
  • Persoanele care au invitatii fara locuri sunt rugati sa vina la poarta 10 pentru a primi locurile;
  • Pentru confortul participanţilor si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare;
  • NU SE VORBESTE TARE IN TIMPUL REPREZENTATIILOR, TELEFOANELE VOR FI INCHISE SAU FARA VOLUM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here